Uhre Friskole

Invester i dit barn og dets fremtid – vælg Uhre Friskole 

Gejlbjergvej 4 - Uhre

7330 Brande

Tlf.: 2871 3934

Email: 

kontakt@uhrefriskole.dk

Website: 

http://www.uhrefriskole.dk

 

I 2005 rejste Uhre Friskole sig som Fugl Fønix på fundamentet af den kommunale skole, Uhre skole.

Med alle de gode værdier fra Uhre skole som ballast.

 

Siden har vi målrettet arbejdet på at bruge de muligheder som friskole- og privatskoleverdenen byder på, til at gøre en god skole endnu bedre.

Uhre Friskole er i dag en tip-top moderne friskole, 6 minutter fra Brande, beliggende i naturskønne omgivelser. Her er ”højt til loftet og store vidder”, plads, muligheder, og overskud til at gøre lidt ekstra for eleverne.

 

Profilen er skarp

Uhre Friskole har en skarp profil i skoleverdenen i almindelighed og i friskoleverdenen i særdeleshed. Friskolens primære ydelse er undervisning. Denne ydelse leverer vi i en engageret og afslappet atmosfære, der er kendetegnet ved ordentlighed og gensidig respekt. Vi har høje ambitioner på både vores elevers og vores egne vegne. Intet er mere vigtigt for os, end at de klarer sig godt.

Vi er kendt for et højt fagligt niveau og som et sted, hvor dannelse og uddannelse går hånd i hånd, hvor samarbejde og indflydelse er nøgleord og hvor perspektivet er livslang læring.

 

Traditioner – nytænkning - opbakning

I lokalområdet er der stor opbakning til de initiativer, som friskolen tager. Friskolens støtteforening Uhre Friskoles Venner er et kæmpe aktiv for skolen og Brandes erhvervsliv støtter markant op om skolen.

Vi har mange traditioner: morgensang hver morgen, 7. klasse fortæller julehistorie hele december måned, vi har afslutning i Uhre Kirke op mod jul og op mod påske- og sommerferie, skolefest for alle elever og forældre, lejrskoler på alle klassetrin og meget, meget mere. 

Vi holder fast i de gamle dyder og sunde værdier. Respekt for hinanden, fællesskab og positiv indstilling. Eleverne skal lære noget og styrke deres faglige, sociale og menneskelige færdigheder. I disse processer skal de opmuntres til at være glade, interesserede og oplevelseslystne børn og unge. De skal lære at være ansvarsbevidste overfor sig selv, fællesskabet og omgivelserne. De skal opnå læring i en engageret, åben, tryg og tillidsvækkende atmosfære, hvor der er sammenhæng mellem evner og krav, teori og praksis, ide og handling.

 

Entreprenørskab og LEGO

Uhre Friskole har siden 2006 arbejdet med Entreprenørskab, kreativitet, innovation og iværksætteri samt LEGO som pædagogiske platforme. Dette målrettede udviklingsarbejde har betydet, at friskolen i dag er en af Danmarks absolut førende på området.

Desuden har vi et af Skandinaviens største LEGO Education Centre og deltager hvert år i den internationale konkurrence First LEGO League.

 

Danmarks flotteste friskole

De fysiske rammer er perfekte på en af Danmarks flotteste friskole. Spændende legeplads med kælkebakke, rutsjebaner, stor bål-og forsamlingshytte. Svømmebad og multibane. Danmarks største skaterbane i skoleregi. Aula, minihal og boldbaner. Hæve-sænkeborde og stole til alle. 

 

SFO på Uhre Friskole

Uhre Friskole har en velfungerende SFO med moduler, der er tilpasset forældrenes behov. Før og efter skoletid tilbyder SFO’en spændende aktiviteter for børnene i trygge rammer.

På friskolen har vi en madordning, som man kan tilmelde på friskolens hjemmeside. Hver dag om formiddagen er der frugt til alle. For SFO-børnene er der FritterCafé, som midt på eftermiddagen byder på en forfriskning.

 

Vi ønsker at gøre det gode endnu bedre. Og det kan vi kun gøre i et tæt samarbejde mellem skole og forældre i et forpligtet fællesskab, hvor vi gør, hvad vi siger og holder, hvad vi lover.

 

Du er altid velkommen til at kontakte Uhre Friskole og få en snak om, hvorvidt Uhre Friskole kunne være et godt skolevalg for netop dit barn.

Tlf. 97187034.

 

Del denne side