Brande Hallerne

Velkommen til Brande Hallerne

Ole Bendix vej 1

7330 Brande

Tlf.: 9718 0878

Email: 

kontor@brande-hallerne.dk

Website: 

https://www.brande-hallerne.dk

Brande Hallerne tilbyder 3 moderne idrætshaller med i alt 16 badmintonbaner, håndboldbaner og fodboldbaner. Hallerne kan endvidere benyttes til minihåndbold, volleyball, basketball, tennis, bordtennis, gymnastik og dans m.m. Endvidere er Brande Hallerne et naturligt centrum for afholdelse af større arrangementer, såsom sportsstævner, fester, generalforsamlinger samt udvalgte sportsbegivenheder på storskærm.

Et specielt gulv gør hal A velegnet til både tennis, badminton, håndbold, indendørs fodbold, gymnastik m.m.

Hal B benyttes til alle slags sportslige aktiviter. Desuden bruges hallen ofte til større fester/arrangementer, med helt op til 800 personer.

Hal C bruges mest til gymnastik, da hallen er specialindrettet til alle former for moderne gymnastik. Hal C kan naturligvis også bruges til andre sportsaktiviteter. Ligeledes kan hallen deles op, så der kan afholdes 2 forskellige aktiviteter på samme tid. Få mere information under foreningslisten

 

Ole Bendix vej 1

7330 Brande

Tlf.: 9718 0878

Email: kontor@brande-hallerne.dk

Website: https://www.brande-hallerne.dk

 

Faciliteter

Cafeteria

Vores cafeteria tilbyder fastfood, diverse nøglehulsmærkede menuer samt dagens ret, prøv også vores lækre tag-selv salatbar.

Ønsker I at holde børnefødselsdag med en tur i svømmehallen, er vi klar med den rette fødselsdagsmenu.

Skal I holde konfirmation, fødselsdag eller et helt tredje arrangement er det muligt at leje cafe området med køkken til en uforglemmelig dag. Ligeledes er det muligt at leje en hal eller festlokaler til 800 mennesker.

Bliver festen afholdt hjemme, men mangler I service, borde, stole, m.m. kan dette lejes af Brande Hallerne.

Kontakt os på cafeteria@brande-hallerne.dk for mere information.

 

Idræt for sjov

Idræt for Sjov bliver afholdt 6 fredage i vinterens løb.
Det er et tilbud til hele familien om – sammen – at prøve en række aktiviteter i Brande Hallerne samt svømmehalen. Aktiviteterne er de tilbud, som de forskellige foreninger udbyder i og omkring Brande.

Det koster kun 20 kr. pr. person, men så står hele Brande Hallen også til rådighed fra kl. 16.00 til 20.00.

 

Svømmecenter

Stort svømmecenter med nyrenoveret 25m bassin og nyrenoverede saunaer (april 2014), spa, varmtvandsbassin m/lift, baby/børnebassin og to rutsjebaner. Endvidere forefindes der redskaber til AquaPunkt træning, stor isbjerg samt masser af andre legeredskaber. Billetter kan købes online på Brande-hallernes hjemmeside Bestil her. Svømmehallen har 2 omklædningsrum hver til Herrer og Damer. De to små bruges primært til holdtræning i varmtvandsbassinet, der er kun skabe i de 2 store omklædningsrum, henvend dig ved billetsalg for at få adgang til skabene.

Læs mere om deres svømmeklub Branditten her.

 

Squash - Badminton.

I starten af 2014 åbnede centret to nye squashbaner efter international standard, banerne kan bookes online på Brande-hallernes hjemmeside, hvor man også kan booke banerne i den store hal til at spille Badminton. Der kan købes klippekort eller abbonement, på squashbanerne er der mulighed for at bestille en prøvetime.

 

Billard

Hyggelige lokaler i kælderen danner rammen for billard.

 

Fitnesscenter

I centret findes et moderne fitnesscenter med alle tænkelige moderne hjælpemidler og maskiner til styrketræning, genoptræning eller blot til motion, cirkeltræning, samt mange fitnesshold, bl.a Zumba. Cross Fitness, Bodypump, Tabata etc. Se mere på Brande Fitness hjemmeside

 

Skydning

Centret råder over 10 moderne 15-meter skydebaner til riffel- og pistolskydning, samt mulighed for indendørs bueskydning.

Del denne side