Street Art Brande 2022

De overstående billeder  er taget fra Street Art Festival 2019 International Street Art Brande 2022  

Brande kommer til at stå på den anden ende

Glæd dig til en forrygende festlig oplevelse, når 15 internationale kunstnere indtager byen med gadekunst i verdensklasse.  Den 25. og 26. juni.

En lang række topprofessionelle, internationale kunstnere indtager byen og udøver deres kunst i Brandes gader og på enkelte husgavle. Mens kunstnere er i gang med at forvandle byens gader til et farvestråelende kunstværk er der ofte mulighed for at deltage i mange andre aktiviteter.

Der har været børnenes egen Street Art, hvor børn under kyndig vejledning kaster sig ud i at prøve kræfter med Street Art-kunsten. På sognegården har der været Ikon værksted, hvor alle gratis kunne lave deres eget ikon, eller nyde en kop kaffe og kage i behagelige omgivelser.

Som gæst får du på en sådan weekend mulighed for at følge processen i kunstværker, som følger 3 forskellige kunstkategorier i. Weekenden afsluttes ved at der kåres en vinder af kunstværkerne.

 

Festivalen tiltrækker hen over sommeren op mod 50.000 mennesker, der kommer for at se og nyde de fantastiske kunstværker. En rigtig populær ting ved arrangementet er, at mange af ”malerierne” er udført som 3D billeder, hvor man kan ”indlægge” sig selv og blive fotograferet som en del af billedet.

 

Brande er jo også kendt som Gavlmaleriernes by, og sammen med Street Art Festivalen er byens samling af gavlmalerier blevet suppleret med nye malerier, så en tur rundt i byen byder på mange kunstneriske oplevelser.

Ud over kunsten er Brande helt sikkert et besøg værd. Vi har mange spændende og anderledes butikker med gode tilbud, og i den hyggelige midtby finder du flere tiltalende spisesteder, og skal I have aktiveret børnene mens I nyder kunsten, har vi tæt på bymidten flot vandland i Brande Hallerne. Lidt længere væk i pæn afstand fra bymidten finder I et af Europas største skaterparadis Urban Street Zone.

Ja, Brande er sandelig et besøg værd, og kan det ikke klares på en dag, har vi også alle former for overnatningsmuligheder.

Inden jeres besøg i Brande kan I også med stor fordel tjekke ​www.visitart.dk, hvor Brande International Street Art er rigtig godt beskrevet, samt program for den kommende festival og kunstnere.

Fotos: Peter Nielsen

 

 

 

 

Del denne side