Central 3 værelses, Lækker nyistandsat

Møllestræde 2 st.th., 7330 Brande

Lækker og unik indrettet 3 værelset lejlighed på 78 m² få minutter fra gågaden, indkøbsmuligheder samt togstationen. Når man træder ind i entréen finder man ad den første dør på venstre hånd det lyse og hyggelige køkken, hvor der er god opbevaringsplads, opvaskemaskine samt plads til at udfolde sine evner i et køkken.

Næste dør på venstre hånd er badeværelset, hvor der er gulvvarme og mulighed for at tilslutte egen vaskemaskine og tørretumbler. Den næste dør på venstre hånd fører ind til lejlighedens ene værelse, hvor der er faste skabe og et dejligt lysindfald.

Går man videre til den næste dør, finder man den store rummelige stue, hvor der er et fantastisk lysindfald fra dobbeltdøren ud til en større altan, hvor man kan sidde og nye solens stråler om sommeren. Det sidste rum i lejligheden er soveværelset, hvor der igen er faste skabe med god opbevaringsplads og et dejligt lysindfald fra det store vindue.

Gulvene i stuen og de to værelser er fyrretræsplankegulv. Køkkenet, gang og badeværelset er klinkebelagt med gulvvarme.

Hele lejemålet har endvidere nyere hvide Dannebrogsvinduer.

Tilhørende lejligheden er eget depotrum i kælderen samt egen parkeringsplads. Aconto indeholder vand og varme. El, antenne og internet afregnes direkte med leverandører. 

Kontakt os på 42702900 - mail@ejd-firma.dk

Udlejer
JTH Invest ApS

Del siden på