TID TIL PAUSE FOR TOWER & VILLAGE I BRANDE  

Der ansøges om byggetilladelse til Tower & Village projektet i Brande – samtidig sættes projektet på pause.

 
Vi har travlt med at gøre det rigtige – ikke travlt med at blive færdige. Sådan har budskabet lydt fra projektteamet, bag T&V projektet, siden man tilbage i 2017 første gange annoncerede planerne om at opføre en handelsby i Brande, bl.a. indeholdende højhus, butikker, hotel  og restauranter.
 
Derfor er det også i tråd med projektets natur, at man nu vælger at tage et vigtigt skridt fremad, og derefter sætter projektet på pause.   
 
”Lige nu har vi trykket pause, men vi har ikke trykket stop. Med indsendelse til byggetilladelse sikrer vi at projektets hidtidige projektering ikke ud-dateres, men netop kan godkendes af myndighederne. Derved har vi et projekt, som når tiden er moden, ligger klar til at starte op igen. Indsendelsen skal på ingen måde ses som en sejrssikker handling. Hvornår vi starter op igen er endnu ikke klart,” fortæller projektleder Anders Krogh.
 
”Vi er en del af lokalsamfundet i Brande, og projektet skal blandt andet ses som en styrkelse af det lokale område, til gavn for flest mulige mennesker. Derfor er vi også glade og overvældede over den store opbakning, som projektet har modtaget – særligt lokalt,” uddyber Anders Krogh.
 
Ansøgningen om byggetilladelse betyder, at T&V nu har indsendt et konkret byggeprojekt til Ikast-Brande Kommune, som skal behandles og godkendes. Kommunen har tidligere godkendt lokalplanen for projektet og med en godkendt byggetilladelse, vil næste skridt i processen ligge hos projektholdet.
 

”Et projekt af denne karakter vil alene på grund af den økonomiske investering det kræver, aldrig kunne tages for givet, og det kræver derfor løbende grundige overvejelser. Dem bruger vi nu pausen på at gå i dybden med,” slutter Anders Krogh

Del denne side: 

Rønnebærrene er sure, sagde ræven


Del denne annonce

test 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Villa i hjertet af Florida

Villa-Solterra i Hjertet af Florida
Luksushus med eget pool og spa beliggende i Solterra Resort nær Disney / Universal /Seaworld og golfbaner
- Stort 260 kvm luksushus med 5 værelser og 5 badeværelser
Der er plads til 10 personer og total afslapning i enten egen pool/spa eller blot et "stenkast" fra Clubhuset, fitness center, tennisbaner, Tikki-bar, rutchebaner, Lazyriver, en sand oase af afslappende ferie for hele familien.


Del denne annonce

Decoupage krukker/ vaser


Del denne annonce

80x80 akryl malerier

Abstrakt landskabsmaleri


Del denne annonce

Akrylmaleri 80x80

Akrylmaleri


Del denne annonce

Akrylmaleri 80x80

Akrylmaleri


Del denne annonce

Sort decoupage krukke

Rund krukke


Del denne annonce

Sort decoupage krukke

35x21 cm firkantet vase


Del denne annonce