Kalender

Det sker i​ Brande og omegn

Har du et arrangement som skal med, hører vi gerne fra dig på kalender@brande.dk.

I kalenderen nedenfor får du et overblik over de fleste arrangementer der er i Brande, Uhre, Drantum og Blåhøj.

Del denne side

01
november
2024
Die Herren
Die Herren
Arrangør
Brande Rocker og Hotel Dalgas

Die Herren har turneret hele Danmark med U2´s fantastiske sange og tekster i mere end 30 år, og mere end 2500 koncerter er det blevet til siden 1991!
Det har overrasket mange blandt publikum (og Die Herren selv), hvor eminent U2´s musik fungerer live. Die Herren har gæstet BrandeRocker flere gange, og de bliver bare bedre og bedre, så vi glæder os til et kærkommen gensyn.

U2´s musik og tekster kan spilles for alle – blot sangene og præsentationen tilpasses lytterne, stedet og omstændigheden! Med ”U2-Trip” ønsker Die Herren, som altid, at give publikum en musikalsk rejse ind i U2´s musikunivers. En rejse, som de måske ikke selv havde set komme eller forventet! Publikum skal føle sig velkommen og værdsat – inddraget og suget ind i koncerten, så de går hjem med en oplevelse af
overraskelse og energi.

Husk at købe hotellets lækre menu inden koncerten!

Dørene åbnes kl 19 og medlemspris er 245

Dato og Tid
-
Sted
Hotel Dalgas , Storegade 2, 7330 Brande
Pris
295 kr.
04
november
2024
Kathrine
Brande Biblioteks SeniorCafé: 12½ år i Dronningens fodspor
Arrangør
Brande Bibliotek

Kathrine Krupsdahl Svendsen fortæller på en levende måde om sin vej ind i Kongehuset og de store og små begivenheder hun oplevede i sin dagligdag som ansat i hoffet i årene 1997- 2010

Hun fortæller også om mange oplevelser på  de forskellige slotte, Amalienborg Fredensborg Gråsten og Marseillesborg, men også om Dannebrogstogt og Statsbesøg ude og hjemme.

Kathrine fortæller små anekdoter om at være så tæt på, ikke bare den kongelige familie, men også kongelige fra udlandet samt præsidenter og fruer og andre prominente gæster.
Og ikke mindst det store forarbejde der er i forbindelse med arrangementerne i kongehuset. - Alt sammen med hjertet forrest.

Arrangementet er gratis

Dato og Tid
-
Sted
Brande Bibliotek Ole Bendix Vej 7
12
november
2024
Gratis livestream - Truede insekter og dyr
Gratis livestream - Truede insekter og dyr
Arrangør
RemisenBrande

Foredrag livestreames direkte fra Aarhus Universitet
Unummererede siddepladser
Tirsdag d. 12. november 2024 kl. 19.00 - 21.00
Ankomst 15 minutter før foredraget starter

GRATIS - KRÆVER TILMELDING

Foredrag v. lektor Hans Henrik Bruun, professor Rasmus Ejrnæs og naturrådgiver Anne Eskildsen om hvordan vi får sommerfuglene og de andre truede og udrydede insekter og dyr tilbage ved at skabe bedre natur i Danmark.

Mere info på hjemmesiden: https://remisenbrande.dk/begivenhed/gratis-livestream-truede-insekter-og-dyr

Dato og Tid
-
19
november
2024
Gratis livestream - Videnskaben bag øl
Gratis livestream - Videnskaben bag øl
Arrangør
RemisenBrande

Foredrag livestreames direkte fra Aarhus Universitet
Unummererede siddepladser
Tirsdag d. 19. november 2024 kl. 19.00 - 21.00
Ankomst 15 minutter før foredraget starter

GRATIS - KRÆVER TILMELDING

Foredrag v. Birgitte Skadhauge, leder af Carlsbergs forskningslaboratoium og chefbrygger ved samme sted, Erik Lund, om videnskaben bag øl.

Mere info på hjemmesiden: https://remisenbrande.dk/begivenhed/gratis-livestream-videnskaben-bag-oel

Dato og Tid
-
22
november
2024
Billy Cross
Billy Cross Solo
Arrangør
Hotel Dalgas

Kom og mød et enestående guitarist på sin solotour: Billy repræsenterer på alle måder det ”ægte” musikerliv. Han startede karrieren i New York i 60’erne. Han turnerede og indspillede albums med Bob Dylan, Han forelskede sig i en lyshåret dansk ”prinsesse” og flyttede ind i kongeriget, hvorfra han har arbejdet, skrevet, spillet, underholdt og levet sit liv lige siden. Billy er blevet en vaskeægte dansker, som bare har sine rødder plantet langt væk fra vores lille eventyrland. 

Forkæl Jer selv, med en lækker menu i restaurant Urfuglen inden koncerten. Ved fremvisning af koncertbillet opnår I 10% på regningen, bestil bord her.

Dato og Tid
-
Sted
Hotel Dalgas , Storegade 2, 7330 Brande
Pris
295 kr.
30
november
2024
Caroline Henderson
Julekoncert 2024
Arrangør
RemisenBrande
FOR FEMTE ÅR I TRÆK: CAROLINE HENDERSONS JULEKONCERTER VENDER TILBAGE

Gør dig klar til årets mest fortryllende JULEKONCERT OG JULEFROKOST i Remisen – det er tiden til at sikre dig billetter til en uforglemmelig julefejring i 2024!

Selvom det måske virker tidligt, er det nu, du kan sikre dig billetterne til julekoncerten og julefrokosten. Julekoncerten i Remisen er ikke bare en begivenhed; det er en stolt tradition, og billetterne flyver hurtigt af hylderne!

Det er altså nu, du kan få krydset af i kalenderen for den ultimative juleoplevelse den 30. november kl. 15.00.

År efter år er publikum vendt tilbage til Caroline Hendersons stemningsfulde julekoncerter. Faktisk så mange gange, at konceptet i julen 2024 kan fejre 15-års jubilæum. Sammen med sit faste hold bestående af pianist Nikolaj Hess og guitarist Gustaf Ljunggren, vil Caroline Henderson vedligeholde den samlende tradition i smukke rammer landet over.

Caroline Henderson udtaler om årets julekoncerter:

”At være på julekoncert turné i nogle af landets mange smukke kirker, danner rammen om samhørighed og lys i årets mørkeste tid - en tid som for mig også repræsenterer den tradition og det fine fællesskab, publikum og jeg har bygget op gennem de sidste 15 år!”

I tråd med netop traditionen, kan publikum se frem til en helt særlig koncert med en sætliste bestående af sange fra ind- og udland, som i kirkens unikke rum med plads til Caroline Hendersons imponerende vokal, vil få luft under vingerne.

”Det er en gave at få lov til at dele musikken, lyrikken, historikken med Danmarks kærligste publikum og følelsen af at være én kæmpe stor familie der stimler sammen år efter år ved juletid varmer mit hjerte usigeligt.

Glæder mig til, endnu en gang at møde jer alle derude og byde både velkendte og nye ansigter - hjerteligt velkommen”.

Gennem årene har Caroline Henderson markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. CV’et byder på alt fra sanger til skuespiller på både teaterscenen, og i TV-serier både i ind- og udland.

Men vent, der er mere! Gør din juleoplevelse komplet ved at tilkøbe billetter til den lækre julefrokost, der starter kl. 12.30. Vores menu er sammensat med omhu for at pirre dine smagsløg og skabe den perfekte ramme om julehyggen (begrænset antal). Og selvfølgelig er der inkluderet en snaps. Se menuen nedenfor.

Gør dig klar til en begivenhed fyldt med julemagi, musik og lækker mad i hjertet af Remisen. Billetsalget er allerede i gang – tøv ikke, for juleglæden venter ikke!

 

JULEFROKOST 2024

Ønsker du at starte festen ud med en lækker julefrokostmenu inkl. 1 snaps? Så tilkøb billet til julespisningen (starter kl. 12.30), når du køber din koncertbillet.

Menuen som er inkl. 1 snaps kan du se her:

https://remisenbrande.dk/begivenhed/julekoncert-2024 

Dato og Tid
-