Kalender

Det sker i​ Brande og omegn

Har du et arrangement som skal med, hører vi gerne fra dig på kalender@brande.dk.

I kalenderen nedenfor får du et overblik over de fleste arrangementer der er i Brande, Uhre, Drantum og Blåhøj.

Del denne side

13
september
2024
Christian Fuhlendorf - ÆRLIG TALT
Christian Fuhlendorff - ÆRLIG TALT
Arrangør
RemisenBrande
REMISEN PRÆSENTERER
CHRISTIAN FUHLENDORFF - ÆRLIG TALT 2024

“ÆRLIG TALT” er mit nye solo-show. Jer, der har set mig før, ved hvad I går ind til. Men jer der ikke har, kan jeg fortælle, at min standup komik bedst kan beskrives som artig, ufarlig og alle mine jokes er familievenlige… Har du set “DET SJOVT”, mit sidste anmelderroste (og bedst-sælgende) show, så er “ÆRLIG TALT” ligesom dét, bare endnu sjovere.

Jeg er jo blevet 40 år siden sidst. Min datter har fået en hest, jeg har været på endnu en all inclusive ferie og ALLE fester er nu officielt blevet skiftet ud med par-middage og forældremøder - alligevel har jeg aldrig været et sjovere sted i livet. På toppen af rutchebanen. Midt i det hele! Midt mellem fødsel og død. Fanget midt mellem de to mest irriterende og bedrevidende mennesketyper der findes - nemlig unge og gamle. Født i 80’erne, flasket op på “du-kan-blive-lige-hvad-du-vil!”-illusionen og krydret med et godt drys “livet-handler-om-at-være-lykkelig”, gør jeg status over første halvdel af mit liv og tager hul på anden del. Tidspunktet kunne ikke være bedre.

Jeg er for gammel til at være lykkelig-naiv og for ung til at være fuld af visdomsord. Jeg lever i en verden, jeg kender bedre dag for dag - men forstår mindre og mindre. Det er perfekt til komik! Der bliver nul sange, fyrværkeri eller udklædning, lover jeg, bare en omgang god gedigen stand up.

Ærlig talt, så er det på den scene, jeg de sidste 20 år har hørt hjemme. Så hvis du har lyst til at høre en tyndfed, tyndhåret og tyndbelæst 40-årig familiefars pessimistiske perspektiv på tilværelsen, så er det nok det sjoveste og mest ærlige comedyshow, du kommer til at se i 2024.

Der skal grines, før vi dør.

NUMMEREREDE SIDDEPLADSER
REMISEN ER ÅBEN EN TIME FØR SHOWET STARTER
DOORS KL. 18.30
SPISNING KL. 17.00 (TILKØB, MIN. 6 PERS.)

 

ER I EN GRUPPE PÅ MIN. 6 PERSONER?

Der er første klasses underholdning, når Christian Fuhlendorff først går i gang. Men hvorfor ikke starte aftenen ud tidligere? Er I en gruppe på min. 6 personer, kan I tilkøbe social dining med lækker tapas med hjemmebagt brød. Vi gi'r et glas velkomstbobler. Og så er det ellers bare hygge og god mad i Remisens unikke rammer, inden Fuhlendorff fuldender aftenen.

Spisning starter kl. 17.00

Billetter til spisning tilkøbes, når du køber showbilletter. Ellers kan du kontakte os på mail@remisenbrande.dk

Dato og Tid
-
24
september
2024
Anders Agger - INDEFRA
Anders Agger - INDEFRA
Arrangør
RemisenBrande

Kom tættere på den prisbelønnede tv-journalist fra DR, Anders Agger, i et skarpt og åbenhjertigt medie-foredrag i Remisen!

Anders Agger har med årene markeret sig stærkt på både på DR1 og DR2, når han i sine dokumentarprogrammer udfordrer og udforsker den måde vi lever med hinanden på.

Han har lavet længerevarende programmer om både døden, Heavy Agger, Herlufsholm Kostskole og Kongehuset.

Og i de senere år har særligt serien INDEFRA trukket stor opmærksomhed, når Anders Agger har fået adgang til endnu et særligt miljø: Fra kontroversielle dyreforsøg til sårbare patienter på den psykiatriske afdeling.

I foredraget vil han – på sin underspillede facon - vise tilhørerne ind i kulissen af de mange overvejelser og hensyn, der er, når man eksponerer mennesker i bedste sendetid. Og der vil være både stærke og underholdende klip undervejs i Anders Aggers optræden.

Anders Agger har modtaget en stribe priser:

Som tilrettelægger, som vært - og senest Modersmålprisen i 2021.

 

Entré 250,- + billetgebyr 10,-

Køb billet her: https://remisenbrande.dk/begivenhed/anders-agger-indefra 

 

Dato og Tid
-
27
september
2024
Halberg and Friends
Halberg & Friends
Arrangør
Brande Rocker og Hotel Dalgas

De allerstørste hits vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halbergs hånd er de sidste 9 år blevet spillet på livescenerne med bandet HALBERG & FRIENDS. De drager landet rundt med et håndplukket udvalg af de bedste sange fra de sidste 40 år – som man bl.a. kender fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen – nu også krydret med en række dugfriske, nyskrevne Halberg & Friends sange. Og som altid med Halbergs melodiske og sprudlende guitar i front. Kom og få et genhør med ”Magi i luften”, ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ” Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Elskes af dig”, ”Mandagsstævnemøde” og mange flere i nye iklædninger.

Forkæl Jer selv, med en lækker menu i restaurant Urfuglen inden koncerten. Ved fremvisning af koncertbillet opnår I 10% på regningen, bestil bord her.

Dato og Tid
-
Sted
Hotel Dalgas , Storegade 2, 7330 Brande
Pris
325 kr.