Street Art Brande

International Street Art Brande 2019

Den 28. til den 30. juni 2019 afholdt Lions, Brande i samarbejde med Visit Ikast-Brande for femte gang International Street Art Festival. Festivalen tiltrækker hen over sommeren op mod 50.000 mennesker, der kommer for at se og nyde de fantastiske kunstværker. En rigtig populær ting ved arrangementet er, at mange af ”malerierne” er udført som 3D billeder, hvor man kan ”indlægge” sig selv og blive fotograferet som en del af billedet.
Læs om årets kunstnere her : https://www.visitikast-brande.dk/ikast-brande/praesentation-af-2019-kunstnere

 

Brande er jo også kendt som Gavlmaleriernes by, og sammen med Street Art Festivalen er byens samling af gavlmalerier blevet suppleret med nye malerier, så en tur rundt i byder på mange kunstneriske oplevelser.

Ud over kunsten er Brande helt sikkert et besøg værd. Vi har mange spændende og anderledes butikker med gode tilbud, og iden hyggelige midtby finder du flere tiltalende spisesteder, og skal I have aktiveret børnene mens I nyder kunsten, har vi tæt på bymidten flot vandland i Brande Hallerne. Lidt længere væk i pæn afstand fra bymidten finder I et af Europas største skaterparadis Urban Street Zone.

Ja, Brande er sandelig et besøg værd, og kan det ikke klares på en dag, har vi også alle former for overnatningsmuligheder.

Inden jeres besøg i Brande kan I også med stor fordel tjekke www.visitikast-brande.dk , hvor Brande er rigtig godt beskrevet.

 

 

Del denne side: 

Infobox 1: 

Hvor: Storegade i Brande

Dato: 28. til den 30. juni 2019