Sanne Salomonsen akustisk Live

Tidspunkter: 
1. marts 2019 - 20:00 til 22:30

RemisenBrande præsenterer Danmarks Rock  Mama nr. 1
I 2017 spillede Sanne Salomonsen bl.a. SmukFest foran et hav af mennesker og samme år udgav hun albummet Baby Blue. Hun har været på alles læber med tv-optræden hver fredag, prime-time, under et program som flere har omdøbt til "Sanne-Factor" også kaldet X-Factor. Sanne Salomonsen har ligeledes valgt at sige ja tak til DR’s nye musikprogram “Live! - Danmarks nye live artist” i efteråret 2018

Sanne har siden sin debut haft masser af ”body & power” og har gennem karrieren haft masser af succes med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst under sin solo karriere.
I foråret 2019 turnerer hun med et akustisk band og hendes store katalog af hits og helt unikke ballader. Da Sanne sidst turnerede akustisk i 2014 anmeldte BT med 5 stjerner og gav bl.a. følgende ord med på vejen: ”Sanne emmer af levet liv, stolthed. Det klæder de skrammede sange om uprøvede muligheder, savn og kærlighed, der har passeret sidste holdbarhedsdato, at blive spillet nøgent. Sanne blev akkompagneret mere eller mindre nedbarberet og minimalistisk med luft og plads til sangene og sangerinden - og til følelsen”.

Sted: 
RemisenBrande, Remisevej 1, 7330 Brande
Arrangør: 
RemisenBrande
Pris: 
370 kr.

Del dette arrangement