Rock i Søby

Tidspunkter: 
17. juni 2022 - 16:00

Ester Brohus/Knud Møller – Creedence Tribute samt Billybobbers. 

Kom og få en hyggelig musikoplevelse på den smukt beliggende koncertplads ved Søby Brunkuls Museum.

Vi indleder koncertdagen med Ester Brohus & Knud Møller.

Repertoiret denne dag bliver nogle af Esters nye sange, ældre hits, favoritterne og numrene med den gode historie. Alt sammen akkompagneret med Knud Møllers fantastiske guitarspil.

Creedence Tribute
Med mega-hits som Proud Mary, Born On The Bayou, Bad Moon Rising, Who’ll Stop The Rain, Down On the Corner og mange mange flere, går Creedence Tribute på scenen med et kæmpe repertoire som i tidens løb har solgt i milliontal verden over. Gør jer derfor klar til at skråle med på velkendte ørehængere, for når Creedence Tribute går på scenen er det med yderst grundighed og præcision for øje, hvilket har gjort kopi-bandet til en helt speciel en af slagsen, med stor respekt for originalerne.

Billybobbers
Billyboobers blander gode gamle numre med egne kompositioner. Så er du til fed rock’n’roll og ægte rockabilly, er det bare om at kridte danseskoene og komme ud af huset, når Billybobberne tager dig med på en musikalsk rejse tilbage til svundne tider. “Well, it’s One for the money, Two for the show, Three to get ready, now go, cat, go…”

Medlemspris 240,-

Sted: 
Søby Brunkulsmuseum, Brunkulsvej 29, 7400 Herning
Kategori: 
Musik
Arrangør: 
Brande Rocker og Søby Brunkul Museum
Pris: 
290 kr.

Del dette arrangement