PÅRØRENDE OG ENS ARBEJDE (Online pårørendeaften)

Få en snak med andre pårørende og frivillige

Psykisk sygdom kan ikke ses, men det kan tit ses at man er pårørende. Øjne hænger. Der kan mangle energi efter at have støttet den syge. Du er ikke så oplagt på arbejdet som normalt eller lidt mere stille en dag. Hvordan er det for dig på dit arbejde? Har du været åben på dit arbejde om du er pårørende i psykiatrien og hvorfor eller hvorfor ikke?
Få en snak med andre pårørende og frivillige online d. 25. feb. mellem kl. 19 og 20 til pårørendecafé via Zoom i lukket forum, derfor er tilmelding nødvendigt - til gengæld kan du være med hjemme fra stuen, køkkenet eller kontoret, blot du har kamera (så vi kan se hinanden og lyd på computeren).
Tilmeld dig ved at sende en sms eller mail med:
"Dit for- og efternavn, din mailadresse og pårørendecafé d. 25. feb" på mail til Bedrepsykiatri.hib@gmail.com eller på sms til 42342152. Du vil herefter modtage en tilmeldingsbekræftelse på mail og en mail samme dag som pårørendecaféen med link til deltagelse samt password.
Oplysningerne bliver ikke gemt men slettet straks efter Pårørendecaféen.
Tilmelding senest d. 25. feb. 2021 kl. 17.00.
Vi er selv pårørende og kender derfor til hverdagen når sygdom er en del af livet.
Vi ved, at det er svært, at være pårørende i psykiatrien. Der er mange spørgsmål, mange bolde i luften man skal gribe, men man er ikke alene.

Arrangør: 
BEDRE PSYKIATRI Herning/Ikast-Brande

Del dette arrangement