Lars Lilholt Solo

Tidspunkter: 
21. oktober 2021 - 20:00 til 22:00

Lars Lilholt Solo

”Lars Lilholt Solo” er en nærværende, intim og musikalsk oplevelse!
Det sker ikke særlig tit, at man kan opleve Lars Lilholt mutters alene på scenen kun bevæbnet med hans tre Martinguitarer, men snart kan den kendte spillemand opleves solo i RemisenBrande.

Publikum kan glæde sig til genhør med sange fra Lilholts kæmpestore bagkatalog, krydret med personlige og underholdende fortællinger fra det efterhånden lange liv, der ligger bag.
Lars Lilholt ser frem til at spille i november og december, for det betyder, at han også kan spille nogle af sine julesange live, som f.eks.: ”Jul i Ingenmandsland”.

”Den handler om soldaternes separate julefred på vestfronten i 1914. Og sangen ”Julenat i Betlehem” som er inspireret af mit genbesøg i Betlehem for nogle år siden. Min tekst til denne sang hænger stadig på den palæstinensiske side af den separations mur, der i dag omkranser den smukke gamle by Betlehem”, fortæller Lilholt, der sang sangen på DR1 juleaften sidste år.
Lilholt lover også genhør med ”Daltons Julesang” fra deres andet album, men derudover kan publikum se frem til at høre nye numre, skrevet under coronanedlukningen, fra den populære sangskrivers hånd.
Det er sange som Lilholt og hans band udgiver 14. marts 2021.
 

Sted: 
RemisenBrande
Kategori: 
Musik, Voksne
Arrangør: 
Pris: 
295 kr.

Del dette arrangement