Gå dig i form

Tidspunkter: 
17. marts 2022 - 18:30 til 20:00

Foredrag ved  Marina Aagaard

master i sundhed og træning, træner og forfatter til ”Gå dig i form” og mange andre bøger. Gang er blevet et hit: Under corona nedlukningen rykkede gang op på førstepladsen som danskernes foretrukne motionsform foran styrketræning og løb. Rekordmange nyder en gåtur i naturen, på egen hånd, med familien eller vennerne.

Vi kan nyde naturen og landskabet, få styr på tankerne eller føre en god samtale. Men kan vi også blive sundere af at gå? Hvilke fysiske og mentale fordele har gåturen? Kan den regelmæssige gåtur for eksempel være en god erstatning for fysisk træning? Og hvor langt, hvor tit og hvor hurtigt skal man gå for opnå disse positive helbredsmæssige virkninger? Skal man gå 10.000 skridt eller kan man nøjes med halvdelen? Kan man gå for meget? Kan man tabe sig ved at gå?

Få svar på disse og andre ofte stillede spørgsmål samt indsigt i energiforbruget ved forskellige gangtyper, overblik over gang-som-motion-former og inspiration til gåture og effektive øvelser med gang.
 

Marina Aagaard, MFE. Foredragsholder og forfatter til 30 bøger, deriblandt bestsellere, om motion og velvære. Specialist i at mane myter og misforståelser til jorden og formidle enkle metoder til tidseffektiv, hjernebaseret sundhed og træning.

Motionsekspert for DR Lev Nu, Penge, Sundhedsmagasinet og Aktuelt, Bogforum sundhedsinterviewer. Ekspertkilde for TV2, I Form, ALT, BT m.fl. JP klummeskribent.

I sine foredrag benytter Marina, der også er tidligere landstræner i AER GYM og lektor i idræt, sin brede viden inden for årsplanlægning, mentaltræning og vaneændring til at inspirere tilhørere og kursister

Sted: 
Brande Bibliotek Artium Ole Bendix Vej 7
Arrangør: 
Brande Bibliotek
Pris: 
75 kr.

Del dette arrangement