Flemming Broe
Brandevej 62

7361 Ejstrupholm

Tlf. : 5129 8842
Del på: 

Om Harrild Hedes Venner

Foreningens formål er:

  1. At udbrede kendskabet til og interessen for Naturcenter Harrild Hede.
  2. At yde praktisk og økonomisk støtte til driften af naturcenteret.
  3. At planlægge og gennemføre aktiviteter og arrangementer, der øger den sociale kontakt mellem medlemmerne, og som bygger bro på tværs af generationer og interesser.
  4. At planlægge og gennemføre offentlige aktiviteter på Naturcenter Harrild Hede eller de nærliggende, statsejede naturarealer, fx Harrild Hede, Nørlund Plantage og Søby Brunkulslejer.
  5. At understøtte det aktive fritidsliv og foreningsliv i kommunen ved at tilbyde mulighed for frivilligt arbejde, fx naturvejledning og naturpleje, samt socialt samvær i tilknytning til Naturcenter Harrild Hede og nærliggende, statsejede naturarealer.
  6. Medvirke til at koordinere de mange aktiviteter på og ved Naturcenter Harrild Hede og til at koordinere disse med andre naturoplevelsestilbud i kommunen.
  7. Bidrage til udarbejdelse af en årlig aktivitetskalender.
  8. At planlægge og gennemføre en årligt tilbagevendende aktivitets- eller markedsdag, ”Harrild-dagen”.
  9. At planlægge og gennemføre en årlig arbejdsdag, hvor der udføres praktiske gøremål på og ved Naturcenter Harrild Hede.

Gennem et medlemsskab af venneforeningen, er du med til at  udbrede kendskabet til og interessen for  Harrild Hede og Nørlund Plantage og derved sikre områdets enestående natur og landskab.