FDF Brande
Jyllandsvej 35

7330 Brande

Tlf. : 9718 1048
Del på: 

Velkommen til FDF Brande

 

I FDF Brande vil vi gerne give børn og unge gode oplevelser i leg og fantasi. Vores kerneaktiviteter er er bla. friluftsliv, lejrture, klatring, musik, leg og fællesskab.

I FDF Brande kan man være med når man begynder i 0. klasse. Hvert år i uge 28 er hele kredsen på sommerlejr, dog undtaget de år hvor der er Landslejr.

I FDF møder vi børn og unge med et kristent livs-og menneskesyn, der viser, at vi er som mennesker er skabt til fællesskab og er ligeværdige uanset race og social status.

Se vore programmer, kontaktpersoner på www. fdf.brande.dk  eller se mere information om FDF på www.fdf.dk.

 

Klatretårnet FDF Brande - friluftsaktivitet med sug i maven

 

Klatring er for alle, både børn, unge, voksne og gamle.

Vel er vores aktiviteter mest henvendt på børn, men alle har mulighed for at leje tårnet til et arrangement, hvadenten det er en børnefødselsdag, polterabend, rund fødselsdag, klasse-, gade- eller firmaarrangementer m.m. Eller I bare er en gruppe, der har lyst til at prøve kræfter med lidt klatring.

Vi har alt udstyret klar og i orden, og er en flok uddannede klatreledere, som er klar til at tage imod med en sjov og spændende udfordring.

Prøv at klatre på de forskellige vægge. Der er både lette og lidt sværere baner, og både skrå og lodrette vægge, og en kløft, som er en lidt anderledes udfordring.

Man kan både klatre mod sin egen grænse, eller om kap mod hinanden.

Prøv også at udfordre masten - en træmast på 9 meter, hvor den ultimative oplevelse, er at komme op og stå på masten og derfra springe ud i luften, og svinge i et klatretov.

Endelig kan man også prøve at rapelle ned fra tårnet. Det er en overvindelse for mange at kravle over på den "forkerte" side af rækværket og fire sig de 12 meter ned til jorden.

For info om priser og aftaler om arrangementer, kontakt os gerne :-)