Nordlundvej 53

7330 Brande

Tlf. : 2286 7080
Del på: 

Et rart sted for alle hesteinteresserede

Brande Sportsrideklub byder velkommen til alle der er interesserede i heste – der er altid plads til én til J. Her kan du få professionel rideundervisning i dressur og spring. Uanset dit niveau, så lægger vi vægt på høj faglighed, og på at uddanne dig og din hest i den retning, du ønsker. Hvis du ønsker at være motionsrytter og nyde samværet med hesten, så har vi naturligvis også et hold for dig. Her er plads til alle heste- og rideinteresserede og vi har også en handicap afdeling.

Vores ponyudvalg laver minimum to årlige overnatninger på rideskolen hvor børnene kommer rigtig tæt på hinanden og knytter nye netværk og venskaber. Der bliver rigtig hygget og talt om heste. To gange om året afvikles der klubmesterskab for alle medlemmer.

Det er ikke kun børnene der har et godt socialt sammenhold. De voksne engagerer sig meget i rideskolens udvikling og har skabt et rigtig godt sammenhold og samarbejde med rideskolens ansatte og bestyrelse.

Ryttermærker – I Brande Sportsrideklub kan du også tage dit ryttermærker.

Rideklubben har gode faciliteter med to ridehaller hvoraf der er cafeteria i den ene hal. Omkring ridehallerne er der 50 hestebokse hvor du både kan leje en plads til din egen hest eller have en halvpart. Udendørs er der rigtig gode spring og dressurbaner. Du kan enten selv tage din hest på fold eller indgå en foldordning med rideskolen som sikrer at din hest kommer på fold. Rideskolen har 9 elev heste som bruges til både nye og mere trænede ryttere der ikke har egen hest.

I rideklubben er det først og fremmest hestenes og ponyernes trivsel, der betyder mest. De bliver passet og tilset efter alle kunstens regler og er på fold hver eneste dag.

 

Har du lyst til en uforpligtende prøvetime og/eller en rundvisning, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan finde os på rideskolen eller kontakte os via vores hjemmeside www.brandesportsrideklub.dk.

Rideklubben ledes af berider Kim Andersen:

Kim har i sin læretid redet intermediære dressur og startet S springning (160cm). Efter endt eksamen har stævne deltagelsen mest været koncentreret på springningen, hvor især arbejdet med de unge heste har Kims store passion.

At arbejde med de unge heste, og se hvordan de former/udvikler sig, samt glæden ved at de pludselig forstår hvad det er vi gerne vil have dem til er meget givende. Alle heste har deres egen personlighed, og god Horsemanship er en meget vigtig nøgle til succes. Kim har erfaring med undervisning på MA niveau i dressur og på S niveau i springning.

 

Kim Andersens CV:

1995 – 2001 berider lære under Preben Ørts i Ikast

2001 – 2002 Udannelses/konkurrence stald i tyskland

2002 – 2003 Berider Rind Ridecenter

2003 – 2011 Berider / daglig leder Ikast Rideklub

2012 – Berider  / daglig leder Brande Sportsrideklub