Ole Bendix Vej 1

7330 Brande

Tlf. : 9718 3308
Del på: 

Brande Fitness

Brande Fitness er en forening. Bestyrelse, instruktører, rengørings- og vedligeholdelsespersonale som du møder i centeret er alle frivillige, der arbejder for foreningens mål: At fremme sundhed, trivsel og livskvalitet.

Vi er et center, med en god atmosfære og vi lægger vægt på at her er plads til alle uanset køn, alder og træningserfaring. Kunne du tænke dig at høre mere, er du meget velkommen til at komme forbi og tale med vores instruktører. Træffetiderne kan du se nedenfor eller på vores hjemmeside.

 

Styrketræning

Styrketræning er træning med vægtstænger, håndvægte og vægttræningsmaskiner. Træningen vedligeholder eller øger den styrke, som du besidder. Ved styrketræning bliver kroppens muskler og knogler stærkere og kroppens koordination bliver bedre. Med den rigtige træning og korrekt udførte øvelser, kan styrketræning være med til at forebygge skader. Styrketræning kan forøge din muskelmasse og sætte kroppens energi-forbrænding i vejret. Dermed kan styrketræningen være en positiv faktor i forhold til at opnå et vægttab og den kan virke forebyggende i forhold til en række udbredte livsstilssygdomme.

Brande Fitness har veluddannede fitnessinstruktører, der står klar til at lave et program, der er tilpasset dig og dine behov. En programlægning er gratis og varer ca. 1 time. Programlægninger sker i instruktør-åbningstiden og skal bookes på forhånd.

 

Kredsløbstræning

Langs Brande Fitness’ store vinduesparti finder du vore kredsløbsmaskiner: Løbebånd, romaskiner, motionscykler, crosstrainere og stepmaskiner. Kredsløbstræning er den form for træning, hvor du får pulsen og vejrtrækningen op og hvor sveden helst skal pible frem på panden.

Gennem træningen forbedres hjertets evne til, at pumpe blod rundt i kroppen og levere ilt og næringsstoffer til de arbejdende muskler. Musklerne bliver tillige bedre til at arbejde over længere tid, og du forbedrer din udholdenhed. Når kroppens udholdenhed forbedres betyder det, at kroppen bliver bedre til at udnytte energien. Resultatet er energioverskud, øget velvære og overskud i hverdagen.

Ved kredsløbstræning er der et højt energiforbrug, og derfor er denne træningsform velegnet, hvis du gerne vil tabe dig. Kredsløbstræning kan samtidig være med til, at reducere risikoen for udviklingen af livsstilssygdomme som bl.a. hjertekarsygdomme og sukkersyge.

 

ONLY PLAY Ladies' Zone

ONLY PLAY Ladies' Zone er forbeholdt kvinder og her har centerets kvindelige medlemmer en mulighed for at træne funktionelle øvelser uden at skulle kæmpe om pladsen med de bredskuldrede mandlige frivægts-elskere.

Øvelser med frie vægte, der er udført korrekt, er god og funktionel træning for både mænd og kvinder. I frivægtsøvelser bruges bevægelser, der minder om dem vi bruger i dagligdagen og gennem øvelserne trænes kroppens evne til at koordinere musklernes arbejde i hele bevægeapparatet.Og nej! Kvinder bliver normalt ikke store og maskuline af at træne med vægte. Kvinder har fra naturens side ikke de hormonelle forudsætninger for at udvikle store svulmende muskler og brede skuldre. Kvinder bliver stærkere, forbedrer deres bevægeevne og får moderat større muskler.

 

Cirkeltræning

Cirkeltræning er til dig, der ønsker en hurtig og effektiv træning, hvor du på én gang træner både kondition og styrke. Cirkeltræningsområdet i Brande Fitness består af 8 stationer, med forskellige øvelser, som tilsammen dækker en overordnet træning af hele kroppen. Når du træner en cirkeltrænings-øvelse, giver du den gas i 45 sekunder, hvorefter du har 15 sekunders pause til at skifte til næste øvelse i “cirklen”. En lampe anviser, hvornår der skal trænes, og hvornår der skal skiftes øvelse.

Optimalt træner du hele cirklen rundt 3-4 gange og har dermed gennemført en effektiv styrketræning på omkring en halv time, hvor der samtidig er så meget fart på, at du også får pulsen op og træner konditionen.

 

Seniorfitness

Senior Fitness er styrketræning, der er tilpasset seniorer. Ved at styrketræne efter et veltilrettelagt program med funktionelle øvelser får du styrke til at opretholde dagligdagens indkøb, rengøring, trappegang osv. Gennem Senior Fitness styrker du dine muskler samt knogler, og koordineringen i kroppens bevægeapparat forbedres. Fitness kan dermed være med til at forbygge skader, og hvis uheldet er ude kan styrketræningen vise sig at have skade-minimerende effekt.

 

INDOOR CYKLING (senior)

Hver mandag, onsdag og fredag kører vi 50-60 min, og vi kører et program, hvor alle kan være med uanset om du er begynder eller øvet. Under timen vil du få pulsen op nogle gange, og det vil give en betydelige forbedring af konditionen.  Skulle du have et ønske om vægttab, vil du også have glæde af timen. Der vil blive spillet musik, som passer til målgruppen – altså ingen tekno. Herud over vil det sociale spille en stor rolle, så velkommen til nogle gode morgen træninger. Du kan reservere din plads på Booking.

Hver mandag, onsdag og fredag kører vi 50-60 min

CIRKELTRÆNING (senior)

Tirsdag og torsdage fra kl. 9-10 har du mulighed for at deltage i en træning i vores Cirkel. Vi mødes ved Cirklen kl. 8.00, hvor vi starter med en opvarmning. Derefter tager vi et par runder i Cirklen, og vi afslutter med lidt let udstrækning. Instruktøren sørger for, at du har den rette teknik, og den korrekte vægt for at få optimalt ud af træningen.  Du behøver ikke tilmelde dig, men møder blot op ved cirklen kl. 09:00. Efter træningen er der kaffe-hygge for alle.

 

ONSDAGSTRÆNING FOR KVINDER

Hver onsdag (bortset fra ferier og helligdage) fra kl. 09.00 – 10.00 sørger vores mangeårige instruktør Vita, for en god og afvekslende gang træning. Alle træninger starter med en opvarmning, hvor alle kroppens muskler bliver arbejdet godt igennem. Herefter vil du blive udfordret i forskellige træningsformer så som styrketræning med elastik, træning med stor bold, Ball Stick, Ballroom dansetrin, mavedans og latin trin. 

Du behøver ikke tilmelde dig holdet, men du møder bare op i holdsalen kl. 9. Den første onsdag i måneden er der kaffehygge og sang efter træningen.

 

Holdtræning

Vi har følgende hold.

 • Body Pump – intensitet, udholdenhed, repetioner, fedforbrænding og muskeltoning
 • Basic Fitness – styrke, effektivitet, vægte, teknik og kropsholdning
 • Puls/styrke – interval, styrke, funktion, intensitet og teknik
 • ZumBA – dans, intensitet, tempo, glæde og hede rytmer
 • Indoor Cycling – spurt, interval, holdånd og fedforbrænding
 • Stram Op – boldøvelser, styrke, kropsholdning, harmoni og balance
 • TRX - funktion, teknik, core og styrke
 • Jumping Fitness – tempo, rytme, intensitet og glæde
 • Core – intens, koncentration, effektivitet og styrke
 • Kick-Ass Monday – ben, baller, styrke, teknik og intensitet
 • Hiit – interval, funktion, effektivitet og fedtforbrænding
 • Rigtige Mænd – styrke, kondition, konkurrencer og holdånd

Du kan følge de forskellige hold i aktivitetskalenderen ved at trykke HER…

 

 

Åbningstider: 

Mandag - torsdag05:00 - 22:00
Fredag05:00 - 20:00
Lørdag06:00 - 18:00
Søndag´06:00 - 22:00
MED INSTRUKTØR:
Mandag - onsdag09:00 - 11:00
Mandag - torsdag18:00 - 20:00

Infobox 2: 

Prisen for et medlemsskab er som følger:

 • 3 mdr: 700 kr.
 • 6 mdr: 1.100 kr.
 • 12 mdr: 2.000 kr.
 • 3 mdr (senior 65 år+): 550 kr.
 • 6 mdr (senior 65 år+): 800 kr.
 • 12 mdr (senior 65+): 1.400 kr.

Herudover skal du betale 100,- for dit elektroniske armbånd (gælder også erstatnings-armbånd).

Du skal være fyldt 15 år for at være medlem i Brande Fitness.