Foreningen brande.dk ansætter daglig leder

 

Den 2. januar 2020 ansættes Signe Vindbjerg Bang Pedersen som daglig leder af byportalen brande.dk med reference til bestyrelsen.
Portalen brande.dk har de seneste 7 år udviklet sig fra at være en ambitiøs frivillig organisation til nu at være så vidtfavnende, at der bliver ansat en daglig leder.
 
Portalens hensigt er at samle det, der førhen var Brande Kommune – inklusive byerne Blåhøj, Uhre og Drantum – via en overskuelig og brugervenlig platform, hvor visionen er at hjælpe nuværende og kommende beboere og interessenter til at se, hvor attraktiv dette geografiske smørhul er at bo og arbejde i.
Denne hensigt vil Signe Vindbjerg Bang Pedersen fortsat efterleve ved at holde portalens besøgende opdaterede på byernes fortræffeligheder og derigennem bidrage til at støtte områdets fortsatte udvikling.  Den nye daglige leder vil referere til foreningens bestyrelse og være den daglige kontaktperson til både erhvervsdrivende og private.
 
Signe kommer med en bred erfaring fra turist- og servicebranchen, og hun har i en årrække rejst og boet i flere dele af verden. Hun har arbejdet på hoteller, privatyachts og deltaget i internationale eventbestyrelser. Hun har stor erfaring med event-management, kulturarrangementer og den gode kundeoplevelse.
 
”Jeg har en vision om at gøre brande.dk til den ultimative onboarding-platform for alle tilflyttere til området samt fortsat at drive byens førende eventkalender”, siger Signe og hilser muligheden for at gøre en forskel for Brande og omegn velkommen.
 
Signe flyttede til Brande i 2011 fra Kalundborg og har selv ved flere lejligheder oplevet, hvordan det er at flytte til et område, man ikke kender – også uden for Danmarks grænser. Senest flyttede hun med sin familie til Tyskland i en fireårig periode fra 2012 – 2017, hvor hendes ægtemand var udsendt i en stilling i NATO.
 
”Det, at man som beboer har et centralt sted, hvor alle informationer om byens erhvervs- og kulturliv er samlet, samt at man kan få et overblik over boligmarkedet, og hvad der ellers sker, er et kæmpe aktiv for området – et aktiv jeg ved mange lejligheder har savnet i de år, jeg har rejst og boet rundt om i verden”, siger den nye daglige leder og fortsætter; ”vi bor i et område med massive erhvervsgiganter og er kåret 9 gange som Danmarks bedste erhvervskommune, og det trækker nye indbyggere til – både danske og udenlandske. Hvis vi gennem brande.dk kan hjælpe vores nye naboer med informationer både før og efter tilflytning, samtidigt med at vi kan servicere vores eksisterende naboer med nyheder om kultur- og oplevelsesevents, så kan vi skabe den gode oplevelse. Og jeg brænder for at levere den gode oplevelse”.
 
Bestyrelsen for brande.dk ser frem til samarbejdet og byder Signe velkommen ombord i en organisation, der ligeledes brænder for områdets borgere og virksomheder.
 
Bestyrelsen, brande.dk.

Del denne side: