Storegade 46

7330 Brande

Tlf.: 9718 2949
Mobil: 
2167 0949
Del på: 

Velkommen til MP Boligtextil

Med mere end 30 års erfaring vil vi hos MP Boligtextil sørge for, at du får den bedste service og den mest kvalificerede rådgivning. Vi har igennem årene opbygget meget gode relationer til vores mange gode faste kunder. Vi håber du bliver den næste :-)
 

Butikken

I butikken på Storegade i Brande finder du vores butik & showroom, hvor du kan se, hvordan de forskellige muligheder/løsninger fungerer og virker.

Vi har egen systue med mangeårig erfaring og egen montør med stor faglig ekspertise. Gennem mere end 30 år har vi serviceret såvel virksomheder som private med de bedste løsninger indenfor gardin og solafskærmning.

Vi tilbyder også professionel gardinvask, så du kan trygt overlade vask, rens og strygning til os.

 

Gardinbussen

Det kan være svært at vælge de helt rigtige farver, former og gardindesigns. Vi tilbyder derfor at komme hjem til dig, så du har mulighed for at se, hvordan forskellige løsninger på vinduesudsmykning præcist tager sig ud i dit hjem. I vores gardinbus har vi prøver på mindst 1000 forskellige løsninger.

Vores professionelle gardinrådgiver giver dig gratis og uforpligtende rådgivning. Han tager mål og vejleder, så du præcist kan ramme dine og dit hjems behov - eller bare få en ide om hvilke muligheder du har.

 

Sortiment

Hos MP Boligtextil kan du finde alle tænkelige former for gardiner og solafskærmning - både til at give en funktionel og en dekorativ effekt i rummet. Vi er hele tiden med på de nyeste trends, mens vi samtidig kan tilbyde mere klassiske løsninger.

Det er vigtigt for det samlede udtryk, at din gardinløsning matcher rummets møbler og øvrige interiør, og vi giver dig derfor gerne den nødvendige rådgivning i forhold til lysindfald, farver og kvalitet. Så kan du være sikker på at skabe et individuelt udtryk.

 

Gardiner

Gardiner er den traditionelle løsning i hjemmet, og skaber altid en behagelig og hyggelig stemning. De kan ofte bruges til at bløde rummet lidt op.

Gardiner er den klassiske model, men gardiner er stadig en yderst populær løsning. Det er det fordi, der stort set er uanede muligheder og fordi de nemt kan kombineres med andre gardintyper eller andet solafskærmning.
Andre gardinløsninger kunne være undergardiner eller kapper. Husk at vi gerne syr matchende puder.

 

Plisségardiner

De fint foldede plisségardiner tilfører rummet et let og afdæmpet udtryk. Samtidig kan plisségardiner tilpasses alle vinduesfaconer og indstilles, så gardinet kun dækker for eksempel det midterste eller det nederste af vinduet. Med andre ord er plisségardiner en af de mest fleksible og alsidige gardinløsninger og passer dermed til stort set alle rum.

Gardinet kan fås uden betjeningssnore - det betjenes helt enkelt ved at trække eller skubbe ganske let i underlisten. 

 

Lamelgardiner

Lamelgardiner tilfører dit rum eller værelse med elegante lodrette linjer og udstråler en helt særlig ro og balance. Lysindfaldet reguleres ved at dreje på lamellerne, som kan indstilles meget præcist, så kun det ønskede lys lukkes ind. Lamelgardiner er derfor en oplagt løsning til de store åbne vinduespartier, man finder i mange moderne hjem.

Lamelgardiner er også særligt velegnet til vinduer med skrå overkarm, da længden på hvert enkelt lamel kan tilpasses.

 

Persienner

Persienner fås i alle regnbuens farver. Men også med brede eller med smalle lameller og med lodrette snore, der enten matcher eller danner spændende kontraster til lamellerne. Kort sagt: I persienner mødes et klassisk og stilrent look med et væld af individuelle designmuligheder.

Vælg også mellem træpersienner i 7 forskellige træfarver og med brede stigebånd eller stigebånd i snor.

 

Markiser

Markiser er den perfekte løsning, hvis du ønsker at tilbringe endnu mere tid på terrassen eller altanen. De er med til at lave skygge på de varme solskinsdage, de forlænger de dejlige sommeraftener ved at holde på varmen og ikke mindst holder de duggen på afstand.
Alle vore markiser er af høj kvalitet og er produceret til at kunne modstå det danske vejr. De er fjernbetjente og så kan de leveres med en særlig vind- og solvogter, som kan registrere, hvornår det er mest optimalt at køre ind og ud.
Markiserne kan skræddersys efter dine ønsker og behov, og du kan vælge mellem flere stelfarver samt utallige farver og mønstre på selve dugen.

 

Rullegardiner

Der er en meget god grund til at rullegardinet aldrig er gået af mode: De giver en god afskærmning og tilfører vinduespartiet et stramt og enkelt look renset for overflødige detaljer. Samtidig findes der mange forskellige gardinstoffer og afslutninger, så du kan sætte dit eget præg på klassikeren.

 

Panelgardiner

Panelgardiner er stof i brede baner, som kan trækkes frem og tilbage uafhængigt af hinanden. På denne måde kan banerne placeres, så de dækker netop der, hvor solen generer, eller hvor du ønsker begrænsning af indkig.

Samtidigt kan du kombinere paneler i forskellige farver - for eksempel diskrete hvide paneler brudt af et panel i en flot pangfarve eller en med et dekorativt mønster.

 

Liftgardiner

Vælg selv stoffet fra den stofleverandør, du ønsker, og vi står for syningen af dine liftgardiner. Gardinernes bløde folder giver et varmt og romantisk udtryk, og stoffet er naturligvis aftageligt, så du let kan vaske gardinerne.

 

Erhverv

Vores erhvervsservice er en rigtig god partner, når din virksomhed skal gennemføre nye gardinløsninger. Helt uforpligtende og gratis besøger vores rådgiver og montør virksomheden og giver en kvalificeret og reel rådgivning. Der medbringes evt. prøver og måles op, hvorefter I modtager et godt tilbud på hele opgaven. Ser I jer tilfreds med tilbuddet, sørger vi for, at opgaven føres ud i livet. Vejen fra rådgivning til den færdige løsning er både let & ligetil.

 

Åbningstider: 

Gardinbussen:
Mandag – Fredag9.00 – 17.00
Butik / Showroom:
Torsdag10.00 – 17.00