Jernbanegade 7

7330 Brande

Tlf.: 9718 0815
Del på: 

Danbolig Brande - Din lokale ejendomsmægler

 
Overvejer du at sælge din bolig, så bør du vælge en ejendomsmægler, der kender netop dit lokalområde og som kan sætte en realistisk pris på din ejendom – og det gør vi hos danbolig Brande.
 
Vi er beliggende ved torvet i Brande i en klassisk gulpudset ejendom med store udstillingsvinduer. Vi kender området godt og vil gå langt for, at du får et godt forløb fra start til slut. Danbolig Brande består af et team på 4 personer, som står klar til at lære dig at kende og finde den helt rigtig bolige til dig, eller hjælpe dig af med din nuværende. Vi tilbyder naturligvis, at komme hjem til dig og give en gratis og uforpligtende salgsvurdering og en gennemgang af, hvad vi kan gøre for at din bolig bliver solgt.
 
Et godt samarbejde er nøglen til succes…
Derfor sætter vi en stor ære i at holde en løbende kontakt til dig som sælger. Det er både, når vi har været ude på en fremvisning af din bolig, men også indimellem fremvisningerne, hvor vi tilbyder statusmøder og gerne tager en snak med dig om, hvordan status er på netop dit salg. Hvor ofte og hvordan vi skal kontakte dig bestemmer du – vi respekterer fuldt ud dine ønsker.

Vi dækker hele 7330 og vil gerne være din foretrukne ejendomsmægler.

Overvejer du at sælge din bolig, så ring til danbolig Brande på 97 18 08 15 og aftal tid til en gratis og uforpligtende salgsvurdering.
 
 

Åbningstider: 

Mandag - fredag: 09.30 - 16.00
Lørdag - Søndag: Efter aftale

Yderligere info: 

 Vi tilbyder…
 
  • En flot præsentation af din bolig på danbolig.dk.
  • Vores markedsføringsværktøj danbolig Clevr.
  • Markedsføring af din bolig i vinduesudstillinger.
  • Avisannoncering med store boligannoncer.
  • Stor synlighed på Facebook.