Café Albert

Storegade 2

7330 Brande

Tlf.: 9718 1300
Fax: 
9718 0370
Del på: 

Forretter & lette retter:

Kr. 108 - Røget laks: Rose af røget laks med krydderurtesalat & mild wasabicreme
Kr.   78 - Tappanader: Oliventappanade, artiskokcreme, hummus og tzatziki serveret med friskbagt foccaciabrød

Kr.   68 - Tortillachips: Tortillachips med cheddar. Serveres med salsa, creme fraiche og guacamole 
Kr.   88 - Samme som ovenstående med kylling

Kr.   88 - Quiche Lorraine: Lun tærte med bacon og skinke samt spæde salater og vinaigrette

Kr.   78 - Tomattærte (vegetar): Lun tærte med langtidsbagt tomat og gedeost samt spæde salater og vinaigrette

Kr.   85 - Spinatlasagne (vegetar): Lasagne med hytteost og blomkål samt reven cheddar

Kr.   88 - Dalgassalat: Spæde salater med Bresaola, æble, pinjekerner, rugbrødscroutons og æblevinaigrette

Kr.   88 - Cæsarsalat: Sprød romainesalat med grillet kylling, hjemmelavet croutons og høvlet grana.

Kr. 108 - Laksesavarin: Savarin fyldt med rejer og krebsehaler i cremet cocktailsauce, samt sprøde salater og hummersirup

Kr.  85 - Oksecarpaccio: Tynde skiver af oksemørbrad med hjemmelavet urtepickles og sprød parmesan

Kr. 108 - Clubsandwich: Ristet foccacia i lag med grillet kylling, sprødstegt bacon, rødløg og spicy karrydressing

Kr. 118 - Stjerneskud: Smørstegt og dampet rødspættefilet på ristet foccacia med rejer, asparges og hjemmelavet cocktaildressing

Kr. 118 - Pariserbøf: Serveret med rødbeder, løg, kapers, peberrod og æggeblomme. Hertil krydderfritter og lille salat

Varme retter:

Kr.   98 - Pasta Bolognaise: Friskkogt fettucine med bolognaise og høvlet grana (stor)

Kr.   78 - Pasta Bolognaise: Friskkogt fettucine med bolognaise og høvlet grana (lille)

Kr. 108 - Dagens ret (serveres fra kl.17.00)

Kr.   78 - Dagens suppe

Kr. 178 - Laks: Steak af fjordlaks fyldt med pikant mascarpone. Hertil urtefettucine og safranfløde

Kr. 228 - Mørbrad: Grillet tournedos af oksemørbrad med smørpisket rosmarinsauce, glaserede østershatte og urter i sprød kurv

Kr. 198 - Ribeye: Steak af ungkvæg med rødvin-timiansauce, ovnbagt kartoffel med urte creme fraiche samt torvets grønt

Kr. 198 - Steak Albert: Smørstegt oksefilet med langtidsbagt blommetomat, urtesmør & krydderfritter samt salat

Kr. 108 - Dalgasburger: Krydderstegt oksebøf i blød bolle med bacon, cheddar, syltet agurk og grove krydderfritter

Kr. 108 - Mexicansk burger: hakket oksebøf i blød bolle med cheddar, avokadocreme, salsa, jalapenos & krydderfritter

Kr.   98 - Kyllingeburger: Grillet bryst af kylling i blød bolle med syltet rødløg, cheddar, spicy karrydressing og krydderfritter

Kr. 178 - Wienerschnitzel: Paneret kalvekød med stegte kartofler, ærter og smørsauce

Kr. 168 - Kylling i grøn karry: Spicy thairet med kokos, basilikum, citrongræs og jasminris

Kr. 168 - Mørbradgryde: Lynstegt strimler af oksekød i cremet paprikasauce. Serveret med kartoffel-sellerimos og creme fraiche

Tilbehør:

Kr.   25 - Bagt kartoffel m/smør

Kr.   30 - Bearnaisesauce

Kr.   25 - Hvidløgsbrød

Kr.   25 - Krydderfritter

Desserter:

Kr.   68 - Tærte tatin: Klassisk lun æbletærte med karamel og vanilieiscreme

 

 

Åbningstider: 

Åbningstider i køkkenet:
Mandag-Lørdag kl. 11:00 - kl. 21:30
Søndag kl. 11:00 - kl. 21:00