Strømmen 31

7330 Brande

Mobil: 
2380 6728
Del på: 

TABATA, Motion, Fitness, vi tilpasser os dig her hos Brande Styrke & Motion!

Hos Brande Styrke & Motion er der plads til alle. Uanset om du gerne vil være mere aktiv og komme i bedre form, eller om du vil træne professionelt og fokuseret. Vi har maskinerne, pladsen og ekspertisen i at guide og vejlede dig til at nå præcis det mål, du måtte have.
 
Vores medlemskaber er individuelt tilpasset den enkelte, og du kan vælge alt fra en enkelt træningsdag til ti-turs kort eller måneds-, kvartals- eller halvårsabonnementer. Vi har døgnåbent, og du kan træne selvstændigt, tilmelde dig hold og/eller benytte dig af de udarbejdede træningsprogrammer, der hænger rundt i vores center. Der er ingen bindingsperioder på vores priser, så du behøver ikke vide på forhånd, hvor lang tid du bliver i byen. Du kan starte ud med en enkeltbillet eller et 10-kort, men hvis din ferie/arbejdskontrakt forlænges, så finder vi en løsning på det, så du får mest muligt ud af dit medlemskab. 
 
Vi tror på, at simpel tilgængelighed skaber lyst til motion og sundhed!
 
Ud over træningsfaciliteter og døgnåbningstider har vi som et af de eneste motionscentre i Danmark valgt også at have et legeområde til børn. På den måde har nybagte forældre også mulighed for at benytte vores faciliteter og opbygge deres styrke i ro og mag, når det passer den enkelte og indenfor de rammer, der passer i rollen som forælder. 
 
Kort sagt - der er plads til alle, og vi kan opfylde alle dine trænings- og motionsbehov. 
 
 

Yderligere info: 

Hold-træning!

Ønsker du mere information om holdtræning, kan du med fordel se vores facebook-profil, hvor billeder og videoer af træning bliver lagt op.
I sommeren kan træningen foregå udendørs, men der er stadig mulighed for at lave sin træning indendørs.
Ved du ikke hvordan du lige skal komme i gang med træningen, så kan du med fordel bruge centerets færdiglavede træningsprogrammer, som er hængt op rundt i centeret. 
Vi tror på, at træning skal være let tilgængelig, og hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til os. 
 

Yderligere info: 

TABATA!

TABATA er en form for HIIT, hvilket er en forkortelse for “High Intensity Interval Training” – en træningsform hvor man træner ved høj intensitet i korte intervaller.
TABATA er en populær form for intervaltræning, der kan tilpasses forskellige behov ved 
at udskifte og variere øvelser. En af de helt store fordele ved TABATA er, at denne
metode øger hvileforbrændingen, og dermed gør kroppen i stand til at forbrænde mere 
energi både under og efter træningen. En undersøgelse har vist, at et tyve minutters TABATA-inspireret program forbrændte hele 15 kalorier i minuttet hos både mænd og kvinder.
TABATA øger ikke bare forbrændingen, men forbedrer også både den aerobe og den anaerobe udholdenhed, hvilket selvfølgelig kan ses på din overordnede kondition, der forbedres 
markant. Når du træner TABATA, giver du alt, hvad du har, i korte intervaller. Med TABATA arbejder 
du ved højere intensitet og rammer flere forskellige muskelgrupper end ved traditionel cardio,
og du gør det endda på meget kortere tid.
Denne træningsform kan gøre det muligt for alle at få tid til sin træning. Det kan gøres hjemme 
eller i motionscenter. Hos Brande Styrke & Motion kan du deltage i vores TABATA-hold og få 
opbakningen fra dine trænings- og holdkammerater. Det handler ikke kun om styrke, men om
at udfordre sig selv og lave øvelserne, så de passer lige netop til dig.