Storegade 5

7330 Brande

Mobil: 
6039 5240
Del på: 

Brande Boligsalg – din sikkerhed for en tryg handel

 
Hos Brande Boligsalg arbejder vi med at skabe tryghed og gode kundeoplevelser. Vi sætter troværdighed i fokus og arbejder målrettet for det vi er bedst til, nemlig at sælge boliger i Brande og omegn. Ud over salg af boliger tilbyder vi køberrådgivning, vurdering af boliger både salgsvurdering og vurdering i forbindelse med skilsmisse, bodeling mv.
 
Vi er en fri og uafhængig ejendomsmægler, det betyder at vi kan altid tilpasse vores løsninger til dine behov. Hos Brande Boligsalg kan du frit vælge, hvilket pengeinstitut eller forsikringsselskab, som du ønsker at samarbejde med.
 
Brande Boligsalg arbejder aktivt for at sælge din bolig i hele salgsforløbet, hvor vi løbende har en dialog omkring fremvisninger og andre aktiviteter på din bolig. Vi vil gøre vores bedste for at give dig en god oplevelse gennem hele salgsprocessen.
 
Brande Boligsalg tilbyder SOLGT ELLER GRATIS:
 
Solgt eller gratis betyder i alt sin enkelthed, at du først skal betale, når din bolig er SOLGT. Udgiften til salær, markedsføring, professionel fotograf samt dokumentationsomkostninger skal først betales når vi har fundet en køber. Finder vi, mod forventning, ikke en køber til din bolig vil det være GRATIS for dig.
Dette gælder dog ikke udgiften til Energimærke, Tilstandsrapport og Elinstallationsrapport, som skal betales umiddelbart efter at de er blevet udarbejdet.  
 

Se hvad SOLGT ELLER GRATIS betyder for dig: http://brandeboligsalg.dk/Omos

 

Find os:

Du finder vores kontor på Storegade 5, med indgang til Jyske Sparekasse finder du Kontorhotellet Start-Up, hvor bla. Brande Boligsalg har kontor.

Vi kan kun træffes på kontoret efter aftale, så ring gerne til os på tlf. 60 39 52 40

 

"Vi er din lokale ejendomsmægler i Brande og omegn."

 

 

 

Yderligere info: 

Kan træffes på telefonen. 
 
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdag - Søndag efter aftale. 
 
Ring for at booke et møde.