Hastrupvej 17

7330 Brande

Mobil: 
2226 5577
Del på: 

 

Maskinudlejning i Brande – udlejning af maskiner i Midtjylland

Aagaard Maskinudlejning ligger i Brande i det centrale Midtjylland. Vi udlejer maskiner til at alle formål, og har et stort udvalg, og er leveringsdygtige i alt fra entreprenørmaskiner, teleskoplæssere til have og park maskiner. Aagaard Maskinudlejning lejer ud til både bygge og anlægsbranchen, samt private.

Aagaard Maskinudlejning er langt mere end det. Besøg os og se den store udstilling og salg af trailere, havemaskiner og senior scootere.

I butikken er der også et stort udvalg af bla. arbejdstøj, sikkerhedssko og jagtbeklædning.

 

Udlejning af entreprenørmaskiner og entreprenørmateriel

Udlejning af entreprenørmaskiner er også vores speciale. Ønsker du at leje en gravemaskine eller at leje en rendegraver skal du kontakte Aagaard Maskinudlejning.  Vi lejer også minigravere, rendegravere og alt muligt andet maskinmateriel ud.

 

Udlejning af lifte – hvis du ønsker at leje en lift, Sax-lift eller trailerlift mm.

Vi udlejer alle slags lifte, så søger du en Manitou til udlejning eller en Sax-lift så kontakt Aagaard Maskinudlejning. Vores trailerlist du kan leje kan række 17 meter.

 

Udlejning af stennedlægningsfræser – Her kan du at leje en stennedlægningsfræser

Ønsker du at lægge græs og sten ned i jorden klar til såning i 1 arbejdsgang så bør du leje vores stennedlægningsfræser. Du kan også leje græs såmaskine af Aagaard Maskinudlejning hvis det er det du vil leje.

 

Salg af trailere – vi har det bedste tilbud på kvalitets trailere

Vi forhandler kun trailere af det anerkendte og kvalitetsbevidste mærke Variant. Søger du en billig trailer har vi altid et godt tilbud til dig. Vi har et stort laget af trailere. Skal din trailer repareres eller mangler du reservedele til din trailer så kontakt Aagaard Maskinudlejning.

 

Salg af havetraktor – vi har altid et godt tilbud på en kvalitets havetraktor

Vi forhandler Jonsered havetraktorer – din garanti for at få kvalitet for pengene. Søger du en billig havetraktor har vi altid et godt tilbud til dig. Vi har et stort lager af tilbehør til din havetraktor. Gå på opdagelse på vores hjemmeside og se vores store udvalg af tilbehør til din havetraktor. Få mere ud af din havetraktor ved at købe det rigtige tilbehør til havetraktoren.

 

Salg af robotplæneklipper – vi har altid et godt tilbud på en kvalitets robotplæneklipper

Med en robotplæneklipper fra GARDENA får du kvalitet for pengene. Vi har altid et godt tilbud på en robotplæneklipper. Mangler du reservedele til din robotplæneklipper så kontakt Aagaard Maskinudlejning.

 

Salg af frontraider - vi har altid et godt tilbud på en kvalitets Jonsered frontrider

Frontriderens helt store fordel er netop det, at den er en frontrider. Klippebordets placering som maskinens forreste del, kombineret med knækstyringen og motorens placering bag føreren giver konstruktionen en fremragende manøvreevne og godt overblik også ved vanskelige opgaver med klipning tæt på træer, buske og havens inventar. Jonsered har desuden udbygget frontriderens anvendelighed ganske betydeligt med en redskabsramme, der tillader hurtig udskiftning mellem klippedæk og en række andre, frontmonterede redskaber. For eksempel en roterende fejekost til sne og nedfaldne blade. Men man kan også få for eksempel en slagleklipper til groft græs og ukrudt, et sneblad eller en rigtig sneslynge, så man kan rydde udendørs gangarealer og indkørsler om vinteren.

 

 

Salg af rydningssave eller buskrydder – få et tilbud på en kvalitetsbuskrydder

​Oplev nedenfor alle de funktioner der er en på Jonsered rydningssav:

 

Salg af seniorscooter – kom og test hvilken el-scooter der er bedst til dig

Vi sælger kun kvalitets el-scootere til seniorer og har altid et godt tilbud til dig på en ny seniorscooter. Vi sælger også tilbehør og reservedele til el-scootere og seniorscootere.

 

 

Åbningstider: 

Hverdage07:00 til 17:00
Lørdag09:00 til 12:00

Yderligere info: 

Aagaards Maskinudlejning har følgende motto: 

Hvad vi ikke har, skaffer vi. Så ingen kunder kommer til at køre forgæves til Aagaard Maskinudlejning.