Storegade 5

7330 Brande

Tlf.: 9642 2210
Email: 
Del på: 

Revisionsfirmaet Peder Holt – Din lokale revisor i Brande

Revisionsfirma i Brande – Lokalt engageret revisorfirma 

Vi er et solidt og stærkt revisionsfirma i Brande – hvor vi via dygtige og faglige revisormedarbejdere håndterer regnskabskunder i Brande, Give, Sdr. Omme, Ejstrupholm, Nørre Snede, Grindsted, Billund, Ikast, Herning samt kunder i det meste af Jylland.

Revisionsfirmaet Peder Holt blev stiftet i 1987 af Registreret Revisor Peder Holt. I efteråret 2009, blev der udført et generationsskifte, hvor 3 nye partnere kom med i ejerkredsen. Selskabets ejerkreds består nu af Registeret Revisor Peder Holt,  Registreret Revisor Mette Degn, Registreret Revisor Jimmi Lillelund og Revisor Tommy Mikkelsen.

Revisionsfirmaet i beskæftiger i alt 13 erfarne revisormedarbejdere, samt har kunden i centrum.

Revisionsfirmaet Peder Holt er underlagt og godkendt af den obligatoriske kvalitetskontrol fra Erhvervs og selskabsstyrelsen, hvilket også er din garanti for, sikre og effektive arbejdsgange, samt overholdelse af gældende lovgivning.

I 2012 opkøbte vi revisionsfirmaet Poul Henrik Hansen I Ejstrupholm.

Om Revisionsfirmaet Peder Holt i Brande:

Hos Revisionsfirmaet Peder Holt i Brande tager vi udgangspunkt i dig som kunde og sammensætter de løsninger, der netop passer til dine behov. Vi opfatter vores rolle som at være virksomhedens kernerådgiver og ”problemknuser” og vi anser det for vores opgave at yde kunderne:

 • Den bedst mulige service
 • At være en seriøst tillidsfuld revisor
 • At have et aktivt samarbejde
 • At optræde fortroligt, ærligt, samt være loyal
 • At levere kvalificerede ydelser til aftalt tid
 • At vi tillægger den personlige kontakt stor betydning.

Revisor ydelser: 

 • Vi udfører en lang række revisor ydelser, herunder bogføring, regnskab, revision, økonomisk rådgivning, iværksætteri, skattemæssige assistance, generationsskifte. Nedenstående er oplistet en del af de ydelser vi udfører for vores kunder.
 • Bogføring samt momsudarbejdelse:
 • Bogføring samt udarbejdelse af moms bliver for mange selvstændige hurtigt til en irriterende tidsrøver. Vi kan hjælpe med at holde styr på bogholderiet.
 • Regnskab / revision samt udarbejdelse af selvangivelser:
 • Som selvstændig erhvervsdrivende, skal du ifølge Årsregnskabloven udarbejde et regnskab, der viser dine økonomiske aktiviteter i løbet af året. Man skal endvidere også bruge årsregnskabet / årsrapporten som dokumentation overfor banker, leasingselskaber,  kreditinstitutter og samt øvrige partnere.
 • Opstart af virksomhed
 • Vi hjælper dig med, at få styr på hvilken virksomhedsform din virksomhed skal anvende ( fx personlig virksomhed eller anpartsselskab ), hjælper med at udarbejde resultatbudget, likviditetsbudget, rådgivere din om skattefordele ovs.
 • Økonomisk rådgivning / sparring
 • Som virksomhedsejer så er det vigtigt, at man får sparring fra ens revisor. Vi hjælper dig til, at få overblik over din økonomi med professionel revisorrådgivning.
 • Løn administration
 • Vi hjælper dig med lønspørgsmål, samt hjælper dig med udarbejdelse af løn. Er man som kunde i tvivl om noget vedrørende løn, feriepenge, ansættelse af medarbejdere, pension ovs, så lad os hjælpe dig med lønføring.

 

Let læselige og gennemskuelige regnskaber

Revisionsfirmaet Peder Holt udarbejder dine regnskaber, så de er gennemskuelige og letforståelige, så du får godt ledelsesværktøj. Som virksomhedsejer er vigtigt, at vide hvordan ens virksomhed løbende igennem regnskabets året økonomisk har præsteret.

Gratis rådgivning til Iværksættere 

I Forbindelse opstart af virksomhed, så kan der være mange spørgsmål. Vi hjælper dig med at skabe overblik over din økonomi, så du kan fokusere på den virksomhed som du ønsker at drive. Vi tilbyder 1 times gratis og uforpligtende revisorrådgivning.

Du vil gerne høre mere?

Kontakt os, for et uforpligtende og gratis møde

Revisionsfirmaet Peder Holt i Brande

Telefon: 96422200

Email: tm@pederholt.dk

Din lokale revisor i Brande området. Vi har mange revisorkunder i Brande, Billund, Grindsted, Ejstrupholm, Nørre Snede, Give, Herning samt Silkeborg.

 

Åbningstider: 

Mandag til Torsdag8.00 - 16.00
Fredag8.00-15.30
Ellers efter aftale