Hastrupvej 17

7330 Brande

Mobil: 
2226 5577
Del på: 

Maskinudlejning og salg af Have/parkmaskiner i Brande

 
Hos Aagaard Maskiner & Udlejning tilbyder vi udlejning af maskiner og depotrum samt salg af have- og parkmaskiner. Vi udlejer maskiner til alle formål, og har et stort udvalg i alt fra entreprenørmaskiner, teleskoplæssere og lifte til have/parkmaskiner, trailere, depotrum og meget mere!
Aagaard Maskiner & Udlejning lejer ud til både bygge og anlægsbranchen, samt private.
Faktisk er Aagaard Maskiner & Udlejning langt mere end det! Vi tilbyder også salg af have- og parkmaskiner, arbejdstøj og trailere fra kendte mærker som Husqvarna, STIHL, Hustler, Helly Hansen, Snickers og Variant.
 
Besøg os på Hastrupvej 17 i Brande og se vores store udstilling af maskiner m.m.
 
Udlejning af entreprenørmaskiner, lifte, depotrum og meget mere!
 
Et af vores specialer er udlejning af entreprenørmaskiner samt lifte til både store og små opgaver. Vores udlejning af entreprenørmaskiner omfatter minigravere, rendegravere, gravemaskiner m.m. – Alt sammen af høj kvalitet til skarpe dags- og langtidspriser. Har du brug for at arbejde i højden, så tilbyder vi også liftudlejning, og har et stort sortiment af alt lige fra sakselifte og bomlifte, til trailerlifte og teleskoplæssere.
Vi tilbyder sågar også udlejning af depotrum, hvilket betyder, at vi også kan opmagasinere dine ting, hvis du skulle stå overfor en ombygning, flytning eller lignende.
 
Salg af have- og parkmaskiner, trailere og arbejdstøj til private samt professionelle!
 
Kunne du også godt tænke dig at slippe for græsklipningen derhjemme? Så tilbyder vi robotplæneklippere af højeste kvalitet fra Husqvarna og STIHL. Her finder du nemlig robotplæneklippere til alt lige fra mindre villahaver til store områder helt op til 5000m2. Køber du en robotplæneklipper her behøver du ikke bekymre dig om installationen, da vi tilbyder gratis std-installation som passer til de fleste haver, på udvalgte modeller indenfor en radius af 30 km.
Vores udvalg indenfor have- og parkmaskiner indeholder også hækkeklippere, motorsave, trimmere og meget mere fra mærkerne Husqvarna og STIHL. Ligesom at du også finder trailere fra Variant samt arbejdstøj fra Helly Hansen og Snickers.

 

 

Åbningstider: 

Hverdage07:00 til 17:00
Lørdag09:00 til 12:00

Yderligere info: 

Aagaards Maskinudlejning har følgende motto: 

Hvad vi ikke har, skaffer vi. Så ingen kunder kommer til at køre forgæves til Aagaard Maskinudlejning.