Sommerhus 200 meter fra Vesterhavet

Huset har en rigtig skøn beliggenhed, på en dejlig stor klitgrund, kun 200 m fra Vesterhavet.
Huset er bygget i sten med stråtag i 1975, renoveret og tilbygget i 2004. Fra klitgrunden er der udsigt udover klitlandskabet. Der er 3 dejlige terrasser med havemøbler og gode læforhold, hvor man kan slappe af og nyde solen.
Der er opvarmet klinkegulv, trægulv i opholdsstuen og tæppe i soveværelserne og på hems. 2 dejlige badeværelser, begge med bruseniche. I det store badeværelse er der desuden 2-pers. spabad, vaskemaskine og tørretumbler. I det andet er der direkte adgang til sauna. Moderne og godt indrettet køkken med bl.a. mikrobølgeovn og opvaskemaskine. God spiseplads, hvorfra der er en god udsigt over klitterne. Rigtigt hyggelig indrettet opholdsstue med brændeovn, TV med parabolantenne (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Desuden gratis, trådløs inter-netforbindelse til rådighed (computer skal medbringes).

Husets sovepladser fordeler sig på 3 soveVærelser og hems:
• 1 med dobbeltseng
• 2 med hver 2 enkeltsenge
• Hems med 2 sovepladser.
Der findes TV i 2 af soveværelserne. Til de mindste feriegæster er der barneseng og barnestol (handysit).
På grunden er der sandkasse og gynge til børnene. Et rigtigt hyggeligt indrettet sommerhus med en skøn beliggenhed, hvor der er gode muligheder for at gå og cykle ture og nyde den skønne vestjyske natur. Der er gode anlagte cykelstier, så I kan cykle til badebyen Søndervig, eller fiskerbyen Hvide Sande. I Søndervig er der et moderne supermarked, restauranter, spændende butikker, bowlingog fitnesscenter m.m. I Hvide Sande kan I fiske fra molen, og I kan opleve havnemiljøet med den charmerende maritime stemning.

Priser:
Juli-august 7.500 kr.
september-oktober
april-juni 4.000 kr.
november-marts 3.000 kr.
Plus strøm og slutrengøring 800 kr.
Bemærk: Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.

Sælger: 
Mads Ruglykke
Telefon: 
40781799

Del annoncen: 

Firmaprofiler

gødningsplan, landbrugskonsulent, foderplan
svømmehal, fitness, træning, foreninger, motion