Brande Citys hæderspriser i RemisenBrande

Brande Citys hæderspriser 2022
Afholdes i RemisenBrande den 1. september kl. 19.00-21.30 - gratis entré

Det bliver en helt særlig aften for alle de branditter, som hver dag gør Brande til et helt fantastisk sted at være og være en del af og som ønsker at anerkende modtagerne.

Denne aften vil der være et spændende program til at skabe rammen om arrangementet – prisuddelinger, underholdning, mulighed for at netværke – og lidt til maven. I kan godt begynde at glæde jer. Brande City har overraskelser og unikke oplevelser til jer. Vi håber mange vil være med til at hylde kandidaterne og prismodtagerne ved arrangementet. Alle er velkommen denne aften.

Fælles for de fire priser er, at de gives til en person, flere personer eller en organisation/forening/virksomhed, som har gjort noget særligt eller ekstraordinært for Brande.

Modtager skal enten bo eller virke i det, der indtil 2006 udgjorde Brande Kommune eller repræsentere en forening eller virksomhed fra samme område.

  • Årets sportsforening - er til en forening, som har gjort noget unikt inden for sportens verden.
  • Årets sportsnavn – er til en træner, udøver eller frivillig, som har fået Brande på landkortet i sportens navn.
  • Kulturprisen – er til en helt særlig person eller forening, som har gjort noget ekstraordinært for kulturen.
  • Turismeprisen – er til en person eller flere personer, en forening eller virksomhed, som har gjort noget særligt eller bemærkelsesværdigt for turismen i Brande

Det er nu muligt at indstille kandidater til de fire hæderspriser. En uddybet og motiveret indstilling (5-10 linjer) sendes til forening@brandecity.dk senest søndag den 21. august 2022.

Sted: 
RemisenBrande, Remisevej 1
Kategori: 
Underholdning, Voksne
Arrangør: 
Brande City
Pris: 
0 kr.

Del dette arrangement