1-ÅRS DAGEN MARKERES MED ÅBENT HUS OG LYKKE-PER

Søndag, den 13. oktober 2019 klokken 13.00 markeres 1 års dagen for overtagelse af Det gamle Sygehus og Vandrerhjem. Nu kaldet DOK ARENDS. Klokken 13.00 åbnes dørene i Vandrerhjemmet og på Det gamle Sygehus. Klokken 15.00 kan du opleve Arne Ørtved med LYKKE – PER. Der er fødselsdagskringle, kaffe og te på vandrerhjemmet klokken 15.00.
Et år er gået! Og hvad har de så opnået, deromme på Det gamle Sygehus? Ja faktisk ikke så lidt. De 4 lejligheder på 1. sal er renoveret med nye køkkener, maling, ny gulvbelægning. Der er rift om lejlighederne, eller værelserne. Fordi de fleste er nemlig udlejet som værelser. To personer har hver sit værelse og deles om køkken og toilet. Der er installeret vaskemaskine og tørretumbler. Hvis man har brug for at stryge sin skjorte, er der også mulighed for det.
I stueetagen er der også 4 lejligheder. De er også udlejet alle. Men ikke renoveret. Det er jo her, der er planer om at etablere Brandes opholdsstue. Det bliver måske nogle småændringer i den forbindelse. De to lejligheder, som på sigt, skal være opholdsstuen, giver jo en ganske fornuftig indtægt. Som er med til at give et ganske fornuftigt driftsresultat. Derfor gør vi det: Gør de to lejligheder lidt mere i stand til fortsat udlejning. Inddrager den midterste lejlighed og sammenlægger med et værelse. Herved får vi et fint modtagerareal som både udgør et fint areal til modtagelse af gæster men også sammen med det øvrige real udgør Brandes dagligstue eller fortællerstue. Sammen med et mindre te-køkken vil arealet udgør ca. 70 kvm. Det betyder, at vi har indtægt fra 3 lejligheder i stueetagen og 4 lejligheder på 1. sal.
7 trin nede. Underste etage er der sammenlagt 3 rum til et stort mødelokale. Her er plads til omkring 50 mennesker. Krearummet er også sammenlagt af to lokaler. Det betyder, at der nu er 7 mødelokaler. Et fælleskøkken, som også er renoveret med ny gulvbelægning, opvaskemaskine, elkomfur og køleskab med lille fryser. Der er indsat ny køkkenelementer. Der er et baderum. To toiletter. To baderum incl. toilet og håndvaske. Alt sammen i rigtig fin stand.

Vi har netop modtaget tilsagn fra Ege Tæpper Fonden om 200 kvm. egetæpper monteret og pengegave på 63.500 til indkøb af nye vinduer/terrassedøre. Fortæller de 4 kvinder fra DOK ARENDS med glæde i ansigterne og taknemlighed i hjerterne.


Del denne side: