Stor Villa på 232 m2 udlejes

Enkehøjen 9 7330 Brande

Husleje: 6.500 kr./md.

A/C forbrug: 2.000,00
  • El
  • Vand
  • Varme
Depositum: 19.500,00
Kvadratmeter: 232
Overtagelse: Snarest
Type: Hus/villa
Husdyr tilladt: Nej
Møbleret: Nej

Udlejer:

enkehøj
Tlf.:
huldaask@hotmail.com


Beskrivelse:
Denne dejlige villa er beliggende i rolige omgivelser og med stor have, der grænser til grønt område. Haven byder på flere skyggefulde pladser og bevoksninger. En virkelig flot anlagt have.
Villaen, der er bygget i 2007, er opført i gedigne materialer, hvor der ikke er sparet på noget. Villaen byder på et stort køkkenalrum med loft til kip. Herfra leder de franske døre ind til en opholdstue med parketgulv.
Derudover er der tre værelser, to badeværelser, hvoraf det ene indeholder badekar. Det ene af disse badeværelser ligger i forbindelse med master bedroom, hvortil der også hører et walk-in-closet.
Sammenbygget med boligen er der et godt kontor, mødelokale, tekøkken, samt teknikrum. Fra disse lokaler er der indgang til fra carporten og den overbyggede indgang til villaen.
Villaen ligger på Enkehøjen, der er et attraktivt, nybygget villaområde med kort afstand til midtbyen og indkøbsmuligheder.

Udlejer: Knud Askjær Tlf: 40736136 huldaask@hotmail.com

OBS: Villaen kan tilflyttes fra 15. august, men udlejningsperioden er begrænset til 1. juni 2018 – derfor den billige husleje.

Del denne side: