Lund Dickmann - maleri nr. 1.

Mit navn er Lund Dickmann. Jeg viser nogle af mine billeder frem på Dickmanns Billeder på Facebook. Jeg bruger det meste af min tid på maleriets verden, når familien ikke skal sørges for. Jeg har malet og tegnet det meste af mit liv og har været med på flere udstillinger og kunstevents, blandt andet et par gange på Smukfest ved Skanderborg og her senest ved kunsteventet i Brande til fordel for den nye skaterpark, hvortil jeg malede to malerier for at støtte projektet. Jeg havde på forhånd besluttet mig for at male et skaterinspireret maleri (Skateren), hvor man ser min vision om to unge skatere hænge i luften på deres skateboards under rensningsanlæggets stjernehimmel, hvilket jeg fik gjort om formiddagen ud fra en skitse jeg havde lavet i ugen optil. Da tiden på dagen var til det, og omgivelserne og ikke mindst stemningen og energierne i den stjernehimmelbesatte dome af et gammelt rensningsanlæg inspirerede mig, malede jeg endnu et maleri ( Domen), hvor jeg prøvede at indfange det fantastiske lys og den gode energi og rungende lyd i den smukke runde hal, som jeg håber en dag vil blive restaureret og måske endda blive en del af Bane 7330, så områdets unge kan få glæde af den fantastiske bygning. Jeg håber i hvert fald at mine malerier kan være med til at samle midler ind til foreningen, så foreningens interessante projekt kan komme godt fra start.

Maleriet kan nu blive dit og der afholdes auktion gældende fra 1/7-17 og op til 14 dage frem. Auktionen slutter efter foreningens beslutning og kan afsluttes når som helst. Kontakt Rune Lyager Poulsen på 20685649 eller Daisy Imhoff på 26708032 og afgiv dit bud. Oplys dit navn, kontaktoplysninger, bud og om du ønsker dit navn fremhævet nedenfor eller ønsker at være anonym.

Du kan se kunstværket i rundbuehallen på Ågade 7 i Brande hvor der vil være åbent hus fra kl. 10:00 - 18:00. Fremvisning herefter kan ske efter aftale.

Nedenfor kan du se de seneste bydende:

  • 7000 kr. er budt af anonym.
  • 1000 kr. er budt af Bjarne Poulsen.
  • 500 kr. er budt af anonym

Del denne side: