Finn Birkelund - maleri nr. 1.

Jeg, blev for en tid siden spurgt om jeg ville deltage i en kunstevent, til fordel for den nye skaterforening som var under skabelse i Brande.

Eventen skulle forgå i den runde forladte hal, i det gamle rensningsanlæg.

Et fantastisk rum!

Jeg svarede ja, og startede på dagen ganske tidligt, alene i dette store rum.

Da der begyndte at komme besøgende, var jeg godt i gang – det samme var de andre, det summede og vi drønede af sted i et højt gear!

For mit vedkommende udmøntede dagen sig i to billeder, begge i formatet (150 x 150cm). Det ene et stort ansigt af en kvinde, en rejse i sindet. Det andet fremstiller et par, en diabolsk musiker og en kvinde der fremstår androgynt.

”Døden spiller masken/tøjet af kvinden/mennesket!

Det alt sammen hjulpet godt på vej af den gode energi os i mellem og fra rummet – og ikke at forglemme den fine beværtning der skete ad libitum.

 

Ønskes yderligere oplysning om mig kan det findes på, finnbirkelund.dk

De bedste hilsener

Finn Birkelund

 

Malerierne skænker Finn Birkelund til foreningen Urban Street Zone 7330. Malerierne kan nu blive dine og der afholdes auktion gældende frem til og med 15/7-17. Auktionen slutter efter foreningens beslutning og kan afsluttes når som helst. Kontakt Rune Lyager Poulsen på 20685649 eller Daisy Imhoff på 26708032 og afgiv dit bud. Oplys dit navn, kontaktoplysninger, bud og om du ønsker dit navn fremhævet nedenfor eller ønsker at være anonym.

Du kan se kunstværket efter aftale.

Nedenfor kan du se de seneste bydende:

  • 7.000 kr. budt af Kasper Andersen
  • 5.500 kr. budt af Fashion Zeit
  • 5.000 kr Budt af Kasper Andersen.
  • 4.000 kr. Budt af Fashion Zeit.
  • 3.000 kr. Budt af Jakob Brun
  • 2.500 kr. Budt af Bjarne Poulsen

 

 

Del denne side: