Muremestervilla centralt i Brande

Har du og din familie lyst til at bo lidt anderledes end de fleste, så er muligheden her. Her er tale om en muremester villa i to plan og med en rigtig god kælder. Boligen er beliggende med kort afstand til Brande midtby. I Brande er der mange muligheder for et aktivt fritidsliv idet der er både hal og svømmehal samt flere fitnesscentre. En god natur med flere travestier omgiver byen. Der er gode kulturelle foreninger og oplevelser med bl. a. vore gavlmalerier. Midtbyen byder også på café liv. Der er to skoler i Brande, hvoraf den ene har hele overbygningen og der planlægges ny opførelse af denne skole.
Boligen er opført i røde sten og med hvide vinduer samt en fantastisk flot havestue mod syd, hvilket giver et virkelig flot lysindfald. Herfra er der en rigtig god udsigt over egen have. Boligen er løbende renoveret under skyldig hensyntagen til husets sjæl.
I stueetagen er der bla. en god stor opholds/spisestue hvorfra der er udgang til havestuen. Et køkken der vender mod vejen. Et stort kontor/værelse samt et badeværelse. 1. salen er med godt stort soveværelse hvorfra der er udgang til overbygget altan. Badeværelse med såvel kar som brusebad. To store børneværelser og et mindre. Der er foretaget god efterisolering i skunkrummet.
Kælderen indeholder vaskerum, et toilet og håndvask samt flere gode disponible rum.
Ud over boligen er der garage og carport.
Kun seriøse henvendelser. Gerne lang overtagelsesfrist.

Pris: 
2400000 kr.
Sælger: 
EDC Brande
Telefon: 
97180088
Email: 

Del annoncen: 

Firmaprofiler