Penthouselejlighed i Phuket

Penthouselejlighed i Dewa Phuket Resort ved Nai Yang Beach
Luksuslejligheden ligger blot et par minutters gang fra lækker badestrand – ud til Andamanhavets krystalklare vand.
Lejligheden er på 110 m2 – bestående af 2 soveværelser med dobbeltsenge, der er plads til opredning på begge værelser. 2 badeværelser med brus og badekar, dejligt fuldt ekviperet køkken med spise plads og i forlængelse en hyggelig stue med sofagruppe, fladskærms-tv og DVD afspiller. Ud fra stue og køkken er der direkte adgang til balkon med spiseplads og skøn udsigt til resortets pool område. Solsenge findes på den 70 m2 store tagterrasse med fantastisk udsigt ud over resortet. Ligeledes findes der værdiboks, aircondition samt gratis Wi-Fi.
Penthouselejligheden er en del af det luksuriøse tropiske Cachet resort Dewa Phuket, som ligger ved National Parken Sirinath og blot 5 minutters kørsel fra Phukets internationale lufthavn.
På resortet er der rig mulighed for både afslapning og diverse aktiviteter – her findes massagebehandlinger, spa, fitnesscenter og yoga.
For de, som rejser med børn findes der en børneklub med daglige programmer.
Her er to lækre pool områder, hvor der også findes et børnebassin. I forbindelse med pool området ligger Terrace Grill, som servere friske fisk – og skaldyrsretter, førsteklasses bøffer og en forfriskende salatbar.
Poolside Lounge ligger kun få meter fra stranden og serverer tropiske cocktails og snacks, som kan nydes med udsigt til solnedgangen.
Beskrivelse af området
Nai Yang Beach har mange restauranter, barer og mindre spisesteder. Tag på marked og mød de lokale, som sælger masser af frisk frugt og sjove souvenirs og tag turen langs stranden og tjek de forskellige boder ud med lokale specialiteter. Er I til afslapning i vandet eller et adrenalin sus, så har vandlandet Splash Jungle Water park det hele – for både store og små.
Blot 40 minutters kørsel fra Nai Yang ligger byen Patong, som er Phukets populære ferieby med rigt byliv, stort indkøbscenter og masser af vandsport aktiviteter.
Der er også masser af muligheder for at spille golf på Phuket – en af mulighederne er den nærtliggende klub -Blue Canyon Country Golf Club.
Lavsæson 1.august-31. oktober 4.500 kr.
Mellesæson 1. maj-31. juli 6.000 kr.
Højsæson 1. november-30. april 7.900 kr.

Sælger: 
Mads Ruglykke
Telefon: 
40781799

Del annoncen: 

Firmaprofiler