Penthouse i Malaga

Spaniens nyeste ferieområde Calaceite har alt, hvad man kan drømme om på en ferie. Du bor meget tæt på en af Spaniens mest charmerende feriebyer Nerja, som har alt, hvad hjertet kan begære, og området ved Torrox Costa og Nerja er kendt for Spaniens varmeste vejr med en gennemsnitstemperatur over hele året på 18 grader.

Penthouselejligheden er på 180 m2, hvoraf de 90 er terrasse. Indendørs finder du et veludstyret moderne køkken, 2 badeværelser, det ene med jacuzzi, hårtørrer osv., stue, 8 sovepladser: 2 i det store soveværelse, 2 i et mindre soveværelse, 2 køjesenge i et lille tilbygget rum, 2 opredninger i stuen på sovesofaen. Du kan se utallige Tv-kanaler på det store 55-tommers LG-smart TV. Stort set alle danske kanaler samt norske, svenske, tyske, hollandske osv. og du har adgang til mere end 2.000 spillefilm. Du har fri internet i lejligheden.
Terrassen på 90 m2 er nok det sted, du vil opholde dig mest. Den går hele vejen rundt om lejligheden i solsiden, og er forsynet med et fuldt udstyret udekøkken, gasgrill, gasvarmer, solvogne, en ny udendørs brusekabine og har en helt fantastisk udsigt. Bliver det for varmt, for koldt eller blæsende, kan du skærme af på flere forskellige måder med de tilhørende læsejl og markise.
Du kan lave mad i enten det moderne indendørskøkken eller det flotte køkken på terrassen.
Der er to swimmingpools i komplekset, begge har liggestole til fri benyttelse.
Den ene ligger meget tæt på lejligheden, den anden finder du via et stisystem, og du KAN også gå ned til stranden den vej.

Udlejningspriser pr. uge
15/6 - 15/9: 7.900 kr. (i højsæsonen kun udleje lørdag til lørdag)
16/9 - 31/10 og 1/4 -15/6: 5.900 kr.
November - December - Januar - Februar - Marts: 4.900 kr.
Udlejningskalender se: www.rinconrent.com - se bolig 229.
Pris for leje af enkeltdage
Pris for ugen divideret med 7 ganget med antal dage.

Sælger: 
Mads Ruglykke
Telefon: 
40781799

Del annoncen: 

Firmaprofiler

Træfældning, havetrimning, hækklipning, græsslåning, ny hæk