Bliv frivillig igangsætter i selvhjælp

Bliv frivillig igangsætter i Selvhjælp Ikast-Brande. 
Frivilligcenter Ikast-Brande tilbyder gratis kursus i rollen som frivillig igangsætter i en selvhjælpsgruppe. 
På kurset vil du få en god introduktion til hvad Selvhjælpsgrupper er, og hvad rollen som igangsætter indebærer.
 
Igangsætteren har til opgave at starte en gruppe og støtte den i en periode - oftest de første 3-4 møder.  Herefter trækker igangsætteren sig igen, og gruppen kører videre selv. Nye selvhjælpsgrupper opstartes løbende efter behov.
 
Kurset i rollen som frivillig igangsætter afvikles i Frivilligcentret over 2 eftermiddage, nemlig den 13/5 og 23/5, begge dage kl. 15.00-19.00.
 
Vi tilbyder:  God introduktion, som vil ruste dig til opgaven som igangsætter.  En spændende frivillig opgave, hvor mange forskellige kompetencer kan komme i spil.  Mulighed for netværk med øvrige igangsættere fra andre selvhjælpsgrupper.
 
Vi forventer:   At du er moden, venlig og imødekommende.  At du har en god situationsfornemmelse, er nærværende og god til at lytte.  At du har interesse i at medvirke til meningsgivende og udviklende gruppeprocesser. 
 
Hvis du tænker igangsætterkurset er noget for dig, er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Bettina Balslev Sørensen på tlf: 42149408 eller sende en mail på kontakt@frivilligcenterikast-brande.dk
 


Del denne side: