BESTSELLER støtter Brande

 

Kære lokalforeninger og initiativtagere i og omkring Brande

Gennem mange år har BESTSELLER støttet massevis af gode og gavnlige projekter i umiddelbar nærhed af vores hovedkvarter. Det ønsker vi fortsat at gøre, men vi ændrer ansøgningsprocessen en smule.

Kort fortalt har vi i BESTSELLER oprettet en 'Brande-pulje' til at støtte op om lokale initiativer. Denne pulje kan søges én gang årligt; datoer kan ses nedenfor.

Formål

Målet med vores lokale sponsorater er at gøre en stor forskel for lokalområdet i og omkring Brande og samtidig gøre BESTSELLER-medarbejdere stolte. Fremadrettet vil udvælgelsen af initiativer og projekter foregå med det udgangspunkt, at de skal være til

gavn for flest mulige borgere i området omkring Brande. Det vil vi lægge stor vægt på i udvælgelsen.

Alle ansøgninger skal fortsat sendes via onlineformularen på BESTSELLERs hjemmeside:

https://about.bestseller.com/about-us/sponsorships/sponsorships-in-denmark

Datoer og deadlines

Ansøgninger til Brande-puljen skal sendes i tidsrummet 1. maj – 1. juni. Den forventede svartid vil være inden 1. juli. Vi vil nærlæse og vurdere hver enkelt ansøgning grundigt, og alle ansøgere får direkte besked. Bemærk venligst at sponsoratansøgninger til Brandepuljen sendt udenfor ovenstående tidsrammer ikke bliver taget i betragtning.

Påbegyndes maj 2019

Brande-puljen vil iværksættes som del af BESTSELLERs kommende regnskabsår for 2019/2020. Det vil sige, at man første gang kan søge puljen fra 1. maj 2019. Vi har valgt at samle alle indkomne ansøgninger på denne måde for at kunne støtte de projekter, vi anser

som mest væsentlige for såvel lokalsamfundet som for BESTSELLER.

Vi håber, at vores nye initiativ vil blive taget godt imod, og vi glæder os til at modtage de første ansøgninger i løbet af maj.

 

Med venlig hilsen

BESTSELLER


Del denne side: